Jom kita makan angin

Dah petang dah

jom kita balik


Anak & daddy

Sempat lagi nak singgah tu

Bising mulut Haziq dok bercerita dengan Danish..tapi Danish buat selamba ajer..Dina masih lagi dok control ayu dia..memang ayu pun kan dik?

Siap menjerit lagi tu budak handsome ni.

"Hi bird" itu yg Haziq jerit bila nampak bird dok berterbangan kat atas awan tu..suka dia..

Tapi bila bird dah dekat...takut plak dia..ngeri ek?


Kami yg tengah bersantai kat sini...

Mummy dengan Haziq..

Bukan senang nak bergambar dengan Haziq..nak lari ajer keje dia


Wah! happy nya dia....




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***












4 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

sis ,bukan x layak tapi pic x boleh copy sbb sis dah matikan right click jadi minta sis upload di fanpage sinar raudah ye , hari tue amy dah bagitahu bawah komen contest sis.....

zura@iwan said...

haziq ni hepy mcm mama dia la ek...

rynas said...

happynya dapat keluar jalan-jalan

Chor Ayu said...

kiutnye haziq jerit hi bird! hehehe..so clever..