Jom Genting

Pantang ada cuti sikit ..sure nak berjalan ajer

Tak boleh langsung nak duduk rumah...

Kali ni kita g genting hilands plak la yer

SInce Haziq pun belum pernah sampai kan

Tu pun bertolak dar Baiduri pukul 4pm..gagah gak nak naik tu ...padahal esok Isnin dah kena keje..tapi belasah ajerlah....dah la kat area KL ni hujan...takut gak...naik atas kalau hujan sure tak syok kan?

Lucky tak hujan..

Perjalanan nak ke Genting...punyalah jem kat MRR2...lenguh rasa pinggang-pinggang dok dalam kereta dengan Haziq yg tak senyap duduknya

Penumpang di belakang kereta

Kami..

Kat atas bukit yg kat jalan nak naik atas
Punyalah tinggi nak kena pnajat...dah la kasut licin....nasib baik daddy yg dukong anak..kalau mummy yg kena dukong..sure mummy tak naik punya

kasut plak licin...kena tarik tok mummy lagi

Bergambar kenangan

Kenapa mummy nampak lebih besar or gemuk.....ish! semakin tembam plak mummy Haziq ni

Maksu & tok mummy

Kejap ajer kita singgah kat sini....lepas tu kita meneruskan perjalanan naik keatas

Jap lagi kita sambung yer





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Chor Ayu said...

kak, ati2 wei....ehhehhe..nampak berseri2 wei..cunn..

Chor Ayu said...

kak, ati2 wei....ehhehhe..nampak berseri2 wei..cunn..

az rina a.k.a jaijina said...

mmg time bercuti² ye skang ni? ramai yg gi holiday..ermm, macam nak kene pg bercuti gak camni..

Deqna said...

grr grr.. mesti sejuk kat genting tuh.. sekang ni dah lah musim hujan kan..

Elyn said...

tembam berisi berseri2 tu ziela!!!

zura@iwan said...

bestnya nek genting....ziela duk kl x per bleh lg terjah..hehe