Sup Meletops Kajang

Kisah pasal makan lagi

Apa lagilah nak ceritakan? tapi rasanya ok gak cerita pasal makanan ni...nanti bolehlah kawan-kawan yg lain try makan kat sini plak...testimonia free dari mummy & Haziq

So kali ni kita g makan sup & nasi ayam plak

Bukan dekat Bangi lagi tau

Kali ni area Kajang ajer

Dekat ajer dengan rumah kita..nak g Bangi terasa macam jauh plak..so dekat-dekat udahlah

Haziq dengan daddy yg tengah tunggu nasi ayam....

Masing-masing macam kelaparan ajer kan?


Ramai sungguh kedai ni tau

Sekarang dia dah buka 24 hours..sentiasa orang ramai...

Yang bestnya..budak-budak muda ajer yg meniaga kat sini...bagus betul semangat diaorang..itu yg penting...tak malu nak mencari rezeki yg halal..sup pun memang sedap...nasi pun sedap


Tu menu yg ada....services dia kadang-kadang cepat..kadang-kadang lambat..tu yg kurang sikit

Diaorang kena improve sikit bab service..baru orang ramai..

Cina pun ada makan kat sini tau....rasanya cina tak makan daging kan?



Budak yg sentiasa sibuk

Makan nasi sikit ajer..berjalan ajer lebih....

Masa ni sibuk nak minta camera....nak ambil gambar..

Nak tau pasal ambil gambar?

Nanti mummy cerita...

Jap yer




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

~HaiRiZaN~ said...

sedondon la haziq ngan daddy.. hehehe

NB KARA said...

ha ha haziq sampai berdiri atas kerusi..macam marah aje, makanan tak sampai lagi le tu..

echa said...

x sbr nak baca N3 haziq ngan camera...apa yg dia nak buat hehehehe.......

..nOj.. said...

ala mane gambar makanan nye. cite je pasal makanan. suka tgk

Elyn said...

sup meletup ni dkt dgn kedai mee rebus ke?

Rizziela said...

Gambar makan lupa plak nak ambil :D

Elyn..
Tak..dekat dengan Bintan(now Giant) kat Kajang...area Jalan Reko