Kami yg teruja


Ke  Melaka lagi kali ni....dah 2 kali dah Haziq  menjelajah Melaka

Tapi  kali ni..bawa  tok su g jalan-jalan  sana  plak....dah 2 kali kami nak masuk Melaka..tak lepas.....jem sampai tak boleh nak gerak...nasib  baik  kali  ni boleh lepas masuk...

Jalan  memang langsung  tak  jem..memanglah syok sangat...bebas bergerak  ke sana  sini

Baru  beli  topi

Elok  keluar ajer dari kereta...hujan turun  plak...nak kata lebat  sangat...tak plak..tapi  basa gak lah....

So singgah lah kejap  beli topi

ni  geng dari Baiduri....si Kecik tu  tak mau dengan orang  lain langsung..nak  dengan tok wan dia ajer...lengguh  tangan tok wan  dokong Dina...dah lah badan  boleh tahan gak tu budak kuat  makan  tu


daddy dengan  Haziq...tengah dok ushar  tempat nak lepak  sambil  makan  tengah hari..jangan  tak percaya...kami  bawa  bekal  dari  rumah tau..mummy buat bihun goreng...tok mummy  goreng  mee...masak nasi...licin...habis semua diamakan dengan  lahapnya....lapar tu

Cantikkan bangunan  merah ni....ini  ajer  yg  sempat nak capture...

Nak  singgah  tak boleh...tak  ada parking.. nak jalan plak  mcm jauh..so tengok ajerlah




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

LYaFRINA said...

syoknyer ke melaka..
lya pon suka bandar melaka..
penuh sejarah & bgunan dia y antik tu sgt2 cantik...

dh lama x kesana..last thn 1999 kot... punyala lama tu... nanti bila dh makin sihat nak gak jalan2

**sHiKinn** said...

nanti update gambar2 atau tempat2 menarik kat melaka yer..sb kalo ikut plan,tahun depan kami nk g holiday kat sana..

Amy Syaquena said...

salam...

amboi sonoknya berjalan , melaka memang best tambahan tanah tumpah darah ku he3...