Cari Apa Tu?


Tengok apa tu?

Kat atas ada apa ek?

Jom kita tengok...jomlah



Dua budak comel dok tengok apa tu?

Sorang tengok kira..sorang tengok kanan...cute kan dua beradik ni?

Haziq berjalan mencari sesuatu

Haziq cari apa tu sayang?

Dah nampak dah

Oh! sungguh tinggi sekali..mcm mana nak ambil ni?

Pakcik dok cuba nak kencingkan anak buah...Danish plak boleh percaya dengan cakap pakcik

Alamak! Haziq pun percaya sama ker?

Inilah benda yg diaorang sibuk nak tengok sangat tu

Actually ...semuanya terjadi waktu mummy bawa Haziq g Tasik kat BTHO...daddy tak dapat ikut sama sebab ada badminton game...

Kita sampai pun dah lewat dah...geng tok mummy dah siap main-main dah kat sini. Haziq plak masa nak datang siap terlelap lagi. Yerlah..biasanya dok dalam car seat..tapi kali ni kena dok atas kusyen tanpa car seat dalam kereta tok mummy plak..tu yg menagis tu...sian plak

Kita kena lepak kejap rumah tok mummy sementara nak tunggu daddy balik coz mummy takut dok sorang-sorang kat rumah...

Mummy belanja Danish beli mainan...Haziq tak ada sebab Haziq kecik lagi...tak pandai nak main..rugi ajer kalau beli..so mainan tu boleh share-share dengan Danish kan?

Nasib baik Haziq jenis budak yg tak kisah...ada main...tak ada tengok ajer..kalau jenis yg nak gak tu..jenuh gak la mummy nak layan...Tq's yer Haziq sebab jadi anak yang sangat baik kepada mummy daddy




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

AngahSayang2314 said...

wah mesti dia tengok pelik kan??? hehehee

LYaFRINA said...

heheh.. mde y mcm piring terbang tu kan???

budak2 mmg akn perhati dgn teliti sesuatu y pelik d matanya..

zura@iwan said...

tgk apa sampai mcm tu.haha

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

tgk apa tuuuu?:)

mummysyafie said...

benda yang terbang2tu kan..main ngan getah erkk..dulu pernah gak beli..RM5 satu kalau tak silap