Fradoo ABC


Fradoo ABC

Sapa Pernah try?

Kat mana?

Kat Shah Alam...belakang UITM Shah Alam nooo



Apa yg special?

Tak la special sangat

Tapi ABC dia ada coklat...sedap gak

Budak yg masih berjaga..mata masih buntang lagi

Sebenarnya dalam kereta Haziq dah tido..bila dah sampai ICT mummy kejutkan Haziq untuk bangun tengok sama lampu-lampu yg cantik tu..kalau tak..rugilah g sana jauh-jauh Haziq plak tido kan?

Tapi merengek gak budak handsome ni...yerlah..waktu tido dia kena kacau..nasib baiklah daddy kuat..daddylah yg mendukung Haziq Irsyad sepanjang jalan...

Our

Tembamnya muka mummy sekarang kan?

Inilah anak susuan mummy

Nur Irdina Qaisara

Sayangnya....kami minum & makan dalam keadaan gelap..yerlah...waktu pun dah dekat pukul 1am kan

Tapi agak-agaklah kan....tak kan customer ada lagi....nak tutup lampu..macam mana customer nak makan? sakit hati gak..tapi kena gak rushing bagi habis....lepas tu baru perasan....suasana kat medan ni amatlah kotor...gelilah..nasib baik dah habis..kalau belum makan..sure dan angkat beg balik dah

Sayanglah..makanan minuman sedap..persekitaran plak tak memuaskan



Inilah rupanya ABC yg sedap tu...

Sorang makan memang tak habis..banyak tau..mummy punya memanglah tak habis.. sayangkan?

Tapi nasib baik maksu belanja..jimat sikit duit mummy..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

x pernah pergi sana...tp dulu waktu belajar kat uitm ABC kat seksyen 2 tu memang sedap sangat...

Jamiel said...

Memang sedap pun..
Nanti nak singgah sana lagi la..

zura@iwan said...

penah dgr Fradoo ABC ni....tp bila ntah nk p try..hhee

CiKaYu said...

sib baik u makan dlm keadaan kegelapan, kalau terang-terangan sure lagi tak sanggup!

AngahSayang2314 said...

sedap2 leh pergi nie hehehee