Ni lah geng Haziq


Kesian Haziq kan?

Sunyi sorang - sorang kat rumah..tak ada kawan....

Bukan mummy tak bagi kawan...tapi kawan Haziq belum datang lagi

Sekarang ni kita dah proses approval nak bagi Haziq kawan dah

Tunggu approve or not ajer ...

Sabar yer sayang..


Tengok Haziq...

Macam ni lah rupa Haziq bila jumpa geng dia.....Geng Haziq sapa lagi kalau bukan D&D tu..itu ajerlah yg ada...kalau nak jumpa Balqis...jarang sekali...

Ni adik susuan Haziq...

Nur Irdina Qaisara namaya...

Comel budaknya....badan memang sedap....sedang membesar bagai johan..jangan jadi macam mama sudah yer Dina...tak cantik nanti

Sila abaikan muka Dina yg agak kecomottan itu sebab baru makan ice cream...bila nak bergambar ajer...sure cari tudung...alim la konon-kononnya

Ni Danish namanya

Budak handsome ni memanglah nakal..tapi ngah tak kisah pun...dia pun anak ngah gak kan?

Danish nak dah 3 tahun 2 bulan..masih belum boleh bercakap..suka sangat bersembang..tapi apa yg dia sembangkan tu tak sorang pun yg faham melainkan mama dia ajer ....

Kalau cakap baik-baik & pujuk dia ..memang dia mendengar kata budaknya...tapi cu & pakcik dia garang sangat...selalu marah Danish....nanti bila Danish dah besar...Danish marah depa balik tau..ngah sokong ajer

Nilah kawan-kawan Haziq...

Kalau dah jumpa 3 geng ni..memang riuh rendahlah jawapnya..kalau rumah tok mummy..sure dah macam pesta..rumah dah la comel ajer...diaorang punya havoc....tak boleh nak controll...

Tak per..budak-budak tengah membesarkan....biarkan ajer

Semoga ikatan kasih sayang antara diaorang ni akan terus berkekalan sehingga dewasa..

AMIN




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Cik Jue said...

sama ngan farisyah tak de kawan kat umah...

zura@iwan said...

wahhh bestnya ziela dh nk kasi haziq adik ek...bila la zura plk ni..huhu

rynas said...

geng bas sekolah haziq yer...