Exam untuk PTD...Please Help


Mummy dapat lagi untuk sit for exam. Kali ke dua untuk Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred 41

Ada sesiapa yg boleh tolong mummy tak?

Bukan tolong apa....tolong bagi idea..apa yg perlu mummy study

Tolong mummy agak-agak soalan apa yg keluar?

1st time dapat exam dulu dah berapa tahun dah...lupa la

Lagi agak keliru dengan exam untuk PTK..dua-dua mummy pernah attend

Harap-harap ada yg sudi membantu dari segi tips or idea or apa-apalah


Paper & masa

Tempat yang sama macam last time..kat Putrajaya gak...oklah ...dekat gak dengan rumah...

Masalahnya...kira sehari suntuk gak ni kena attend exam..so terpaksalah unpaid untuk sabtu next week

Tapi mummy belum lagi study...tak tau apa soalan yg bakal keluar...harap2 ada yg sudi membantu yer


Tengok angka giliran...teringat sama persekolahan dulu...

Zaman-zaman masa nak ambil SPM dulu...


Cuba cari...yang mana satu mummy Haziq?

Actually..date kat gambar tu salah yer....ni tahun 1996....






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

14 comments:

~HaiRiZaN~ said...

bile date exam? rjn2 k

Rizziela said...

13.11.2010

This is .... said...

ni ada tips dari saya yang dah kantoi PTD exam.. haha..

http://sayahappyslalu.blogspot.com/2010/04/tips-cemerlang-exam-ptd.html

Ogy said...

GUDLUCK DEAR.......

~HaiRiZaN~ said...

akak no 2 dari kanan.. betul x

KINA said...

kak dulu saya penah la wat exam PTD ni.... dia ada paper maths.. bm n bi.... bm tu kena wat karangan tau.... ada 2 paper.... maths lak leh tahan la smua yg ada dalam SPM punya paper subjek tu la yg keluar..huhuhu... then ada satu kertas penilaian just kita tick2 je apa kita buat andai kita kat situasi bla bla... hurmmmmmmmmmm stress gak la....huhuhuhuhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhhhhhhhhh
saya dah penat nak amik exam ptd tak layak jadi ptd kot haha

kew_chop said...

good luck exam ptd (^o^)

Elyn said...

nnt aku tyekan adik ipar aku yg keje PTD tu ek...

ppb_ppkp said...

kak ziela..tahniah. abg imah PTD. tapi rasanya ada dia citer dl susah tak susah sgt la interviewnya.
gud luck kak ziela

AngahSayang2314 said...

mummy angah nak jumpa mummy la.. ada benda angah nak kongsi ngan mummy takut mummy tak nak jer... aka kak ziela... hehehe

Ietams said...

gambar mummy yg pakai tudung nampak jambul ala² fesyen tok ti kot..

zura@iwan said...

gud luck ziela...

Nieja said...

GOODLUCK MUMMY HAZIQ..BESTNYE KALO DAPAT..M SENANG NAIK..