Main Gelongsor plak

sambung lagi main

Ni main jongkang jongkit plak

Panas pun redah ajerlah

Siap marah lagi bila daddy tak nak main dengan dia..last-last mummy plak yg kena jadi budak-budak plak...

Tapi tak per..dapatlah mummy rehat kejap kan...kat khemah terlampu ramai orang...Black pun ada gak...so tak larat la nak berdiri lama-lama kat situ..so kita cabut g playground layan anak..baguskan reoson mummy?


Sandar kejap...penat

Muka budak dah bosan sebab mummy tak nak joint sekali..nak main sorang-sorang mana boleh kan?

Kita main gelongsor plak

Kadang-kadang tak takut..kadang-kadang takut..memang pelik lah Haziq ni

So terpaksalah daddy pegang tangan sebab Haziq takut nak turun sendiri

Sukalah plak tu..tapi daddy pun kena sekali la dengan Haziq

Kalau tak menjerit takut nak turun..

Panjat ikut tangan la anak sayang...nanti abg kakak nak turun mcm mana?

Jom..

Jom balik mummy..Haziq dah letih nak susu ni




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

mummysyafie said...

bawak anak gi playground sekali sekala syok gak..tengok haziq..happy je muka bila dapat main gelongsor..:)

Deqna said...

alahai haziq.. dah pandai main kat playground yer... penat lah mummy & daddy dia kena main sekali..hehe

~HaiRiZaN~ said...

dh pandai la haziq main kt tmn mainn...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baik2 jangan jatuh ye

zura@iwan said...

sonok men je haziq ni ye...