Selesai Sudah


Alhamdullilah...selesai sudah Exam PTD mummy untuk kali ke 2

Seawal pagi dah sampai dah kat Presint 18. Nasib baik daddy family area sini..so tak lah susah nak cari sekolah ni....

Sebab dah sampai awal sangat...kita g minum dulu..makan dulu roti canai kat area situ...Haziq pun apa lagi...exersice lah pagi-pagi ni

Lepas dah habis makan...dekat2 pukul 9 baru gerak g sekolah tu..mummy dengan penuh confident g block tu tanpa tanya orang pun..tapi pelik gak..naper semua orang pakai baju kurung? macam gaya-gaya cikgu ajer

Daddy siap tunggu kat luar...takut mummy kena halau sebab pakai jeans kan? so mummy pun sampai..terus cari nama....awat tak ada namap pun..bila tengok balik..aik! kenapa list tu tulis KPLI plak ni...mummy pun tanya orang kat situ

Rupanya mummy salah buliding...kelam kabut plak turun g kat guards...tanya kat mana untuk exam PTD..rupanya building sebelah..dah la dah lamba.t.boleh plak tersalah building...haish!

Nasib baik ada 2 3 orang lagi yg lambat..so tak la segan sangat kan

Soalan tak susah sangat..ok lah....tapi bab Math...memang mummy tak puas hati....tak sempat nak jawap..nasib baik boleh jawap dengan penuh confident..coz hari jumaat petang dah buat latihan dengan bos & click kat sini...so senanglah sikit

Tapi bab esei bahasa melayu tu mummy frust sikit...boleh palk tak ada idea nak jawap....esei bahasa english plak banyak idea...ish! memang fustlah


Mummy tak mengharap pun dapat keje ni...tapi kalau ada rezeki alhamdullilah.....

Perancangan ALLAH lebih detail berbanding perancangan kita....Pasrah dan Redha dengan kententuan ILLAHI





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

echa said...

salam pagi isnin...kelakar baca n3 awak..nasib baik sempatkan hehehehe...