Kereta Baru Haziq

Actually kereta ni dah lama dah Haziq dapat...

Hadiah dari WanNja masa 1st birthday Haziq hari tu..bulan 3 tu...

Tapi masa tu kecik lagi..tak pandai nak main...simpan ajerlah kat dalam kotak tu..tu pun dah rosak dah dia punya arial coz Danish dah belasah dulu....lagipun memang dah rosak sikit masa dapat tu pun..

Haziq dok control 4WD dia...

Ni gara-gara daddy bawa balik kereta control baru kat Haziqlah ni...jenis plak sport..syoklah dia..

Haziq plak dah pandai nak tekan-tekan...syok bukan main bila dia tengok kereta tu bergerak..teruja sesangatlah....

Masa ni ...daddy ambil kereta baru..bagi Haziq main kereta lama...kejap ajer tu

Kerata ni Ben10 tau. Siap ada lampu-lampu lagi..cantiklah..tapi tak boleh control jauh lah..sebab arial dah patah....mula-mula Haziq layankan ajer

Lepas tu tengoklah..

siap kaki naik atas tu..sebab tangan x pandai lagi nak control...kelakar lah...dia yg kontrol kereta..dia gak yg lari dari kereta tu..padahal kereta tu tak kejar dia pun

Nanti kita tengok kereta kontrol yg baru plak yer..
biar dulu Haziq layan kereta kontrol ni..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***







4 comments:

Chor Ayu said...

wahhh lama ayu tak masuk blog n jalan2 blog, blog akak dh berubah wajah..ekekke.. ayu tak sempat lg mekap blog..adess..

besa dh haziq...tp menten kiut n bulat cm dulu...

Mak Su said...

itu dia nk naik atas keta tu ker?

zura@iwan said...

syok dier dpt keta noh.....amboi main kaki jerk..hehe

kmieja said...

alalalal dah pandai main keter control:):) comelnya....kaki tu nak kuis-kuis keter bg pusing ke? hehehheh