Malam Pertama


Malam ni malam pertama

Pertama  kali Haziq kena tampar   dengan mummy............

Tampar kat bontot  yg  langsung tak beralas

Haziq tengah bogel seba b  baaru lepas mansi  dengan mummy....

Mandi  lewat malam plak tu

Berbekas  merah kesan jari mummy...

Siannyer dia

Tapi tak nagis

mungkin tak sakit   atau terkejut

mummy  minta  maaf     sayang....

Mummy   tak segaja.............

Mummy takut   Haziq jatuh.............

Tepi  sangat................

Tepi katil.....................

Sorry sayang.............mummy  tak    segaja

Lain kali mummy   tak  buat lagi  yer
***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

8 comments:

Intan Azmira said...

sayang anak tangan2 kan kak biar dia tau dia buat salah..next time dia x buat lagi

az rina a.k.a jaijina said...

hukhuk, kadang² rina pon terlepas tangan kat echa..tp takkuat sgt..tp kesal pon ade sebenarnya..

Rizziela said...

Intan..
Memanglah..tapi ni kira mcm buas sikit...tapi dia pandai control ..tak jatuh...tp kita yg takut dia jatuh...tu yg tangan laju ajer tampar peha dia..berbekas 3 jari Ziela kat peha dia..sian sangat

Rina...tu lah Rina..lepas tampar tu terasa kesal sangat...terus cium dia..minta maaf...tak segaja...tapi mummy risau kalau Haziq jatuh..sure gigi patah..semua jatuh muka dulu nanti..

SHIMA said...

sama ar kak,kdg3 licha kena gak. tp kerap gak la...nmpak 4 jari. tu kulit putih,lagi nmpak...kesal,sedey tu sume ada. kita kena bg tau sbb pe kita tepek dia dan mintak maaf ngn dia. lama3 dia paham. skrg ni mcm licha bila dh wat salah,dia takut...cepat3 pelok shima n kiss seolah3 dia mintak maaf. mcm tu la proses pembelajaran..

Rizziela said...

Bagus tu shima..maknanya dia dah fahamkan..

Tu la..akak pun buat macam tu..cuma tak tau dia faham ke tak apa yg akak cakap..tp semalam tu dia kena lepuk pun x nagis...merah tau akak tengok peha dia..

Mungkin sebab dia tau salah dia..Yerlah..dah la berbogel...jatuh atas lantai..sakit tu..akak takut tergeliat tengkuk..mau akak pengsan kat situ...

Anak dah besar ni..kena banyak elert kan

Deqna said...

biasalah. kita bukan niat nak pukul saja pun kan... biasalah mak2 kan.. pukul tanda sayang namanya ni

s.h.a.d.h.i.a said...

dhia pon slalu kena babap ngan tasha.. kdg notty sangat.. geram pon ade.. kdg tu bila dia wat salah dengan sengaja mmg tasha marah @ babap.. kalu tak nanti dia buat lagi, sbb dia ingat kita tak kisah ape dia wat tu dan dia rasa betul.. huhu.. tp bila da dia tido, baru rasa kesian.. tp kena jugak kalu notty.. huhu

dhia pon mcm licha, lama2 dia tau dia salah.. cpt2 dia kiss & hug kita mcm minta maaf.. hehe

s.h.a.d.h.i.a said...

dhia pon slalu kena babap ngan tasha.. kdg notty sangat.. geram pon ade.. kdg tu bila dia wat salah dengan sengaja mmg tasha marah @ babap.. kalu tak nanti dia buat lagi, sbb dia ingat kita tak kisah ape dia wat tu dan dia rasa betul.. huhu.. tp bila da dia tido, baru rasa kesian.. tp kena jugak kalu notty.. huhu

dhia pon mcm licha, lama2 dia tau dia salah.. cpt2 dia kiss & hug kita mcm minta maaf.. hehe