Tolong! nak minta pendapat


Antar Nokia N86 8mp dengan Nokia X6... mana satu pilihan hati anda semua?



Dr Mr Google

Yang ni Nokia X6

Jenis touche screen.....my anti dah pakai..dia dok racun suruh tukar yg ni plak...

Mummy tengok macam best ajer...teringin gak nak tukar

Sekarang ni mummy pakai hp ni



Ihsan dar Mr Google lagi

Mummy pakai N86 8mp....ni pun hadiah dari daddy sempen kehilangan hp N96 mummy dulu...

Tapi sekarang hati macam berbelah bagi....N86 ni mummy masih sayang...gambar cantik....dah lama gak dengan mummy...tapi terbakar plak dengan touch screen X6...pening-pening

Daddy tak nak masuk campur....suruh mummy decide sendiri...mana boleh...mummy kalau pasai hp mana pandai sangat...tau guna ajer...biasanya daddy yg belikan....daddy yg pilih kan...

Apa yg mummy tau ...nak hp yg ada camera cantik...& semestinya brand Nokia..itu ajer yg mummy nak..tapi sekarang ni? mcm peninglah....

Tolong! tolong! tolong!




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

dua dua pun cantik...rambang mata nak pilih...huhuhuhu...

Amy Syaquena said...

salam..

OMG shantik , rambang mata dah nie.. memang x leh bagi pendapat betul la amy nie..

az rina a.k.a jaijina said...

alamak, rina tatau nak pilih mane..tp rine dah kenan mati sama e72, hikhik..

juanita said...

wahhh...canggih mummy skrg nie..
Selamat hari rayaa