Kenduri Kawin....Kawin sapa?



Sabtu lepas kita kena attend kenduri kawin..

Kenduri kawin sapa mummy?

Kenduri kawin cousin daddy

Kat mana mummy?

Kat Kerinchi ajer..


Pengantin tengah bersanding

oni tengah merenjis pengantin...tak sempat nak ambil gambar atok merenjis sebab diaorang panggil nama waktu mummy daddy tengah makan lagi...so tak sempat nak g ambil..sorry yer atuk

Oni punya pun tergesa-gesa mummy bangun nak ambil gambar ...nasib baik sempat

Huda tengah cium tangan oni...Huda ni pun sepupu daddy...cantik orangnya..peramah lagi dia..mummy suka tengah dia..sekarang ni tengah belajar Engineering lagi...

Tu ..nampak tak Haziq?

Haziq dok dalam dukongan uncle....yerlah.mana ada Haziq nak duduk or jalan kat bawah ajer..mesti nak suruh orang dukung dia..tambahan plak kalau nampak uncle dia..lagilah mengadanya menjadi-jadi

Mummy & Haziq

Orang lain sibuk makan...Haziq sibuk nak g main mainan....nak tak nak terpaksa gak bawak....sebab?

Bising ajer mulut dia dok sebut..."menan' Menan" sambil tangan sibuk tunjuk kat situ...dah la panans terik waktu tu....daddy malas nak layan..tapi mummy kesian plak kan? so bawakan ajerlah

Tak lama kita kat kenduri tu..coz nak balik rumah plak...toksu ada kat rumah tunggu kita balik..nak ajak kita jalan-jalan masjid india..tapi tak jadi...

Kenapa?

nantikan...




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

LYaFRINA said...

woww.. grand majlis kawin..
suka sgt pegi majlis kawin...
blh la berangan skejap kn...

health-beauty-slimming said...

salam,
wah grand nye majlis dia,sweet sgt

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah buat sepupu ziela..semoga berkekalan hendaknya..

ala, haziq, tomei aje nak maen menan..kesian mummy..

AngahSayang2314 said...

salam kak

ye la... memang sekarang nie musim org kawen lepas tue mengawan hahahaa