Medical Check up

Dah buat Urine Test dengan Blood Test...kenalah g buat fully medical chec up plak...

Tapi kali ni kita kena g tempat dia plak...

Nasib baik dekat ajer...dekat pudu

Kali ni mummy g dengan Nadia ajer....tapi jumpa Puzan kat sana plak..dia naik motor

Dapat beg ni percuma



Suasana dalam BP ni

Ok ajer..tapi kurang selesa dengan layanan nurse dia....

Boleh plak dok sikat rambut depan patient...tercegat mummy dok kat depan tu nak past form..dia selambat buat tak tau ajer...

Bila mummy tegur...dia kata dah luncht time...yerlah...tau lah ..nak g  makan...g la sikit rambut tu kat toilet or jauh dari patient...depan-depan tu gak ko nak menyikat...pengotor betul.....benci mummy


Alhamdullilah....result mummy semua ok...tapi mummy tak buat x-ray atas permintaan mummy sendiri....ada sebab yer..

Yg lain ok..tak ada masalah...BMI ajer terlebih-lebih..kena kurangkan berat badan...

Tak per..sabar yer..mummy akan turunkan berat mummy....itu kena tunggu next year yer...

Nadia tengah tunggu hujan berhenti

Masa nak balik tu...hujan turun dengan lebatnya...nasib baik ada Maybank kat situ..so lepak ajer lah dalam tu...mata pun mengantuk sebab baru habis makan KFC...kenyang sungguh..

Balik office...tak buat keje..sibuk dok bincang pasal result ....syok gak kan? buat Medical Check up freee...semua company yg tanggung

best tu...





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***






2 comments:

Elyn said...

best tul buat medical checkup comp tanggung!!! aku tah bile zaman nak dapat gitu huhu

mummysyafie said...

boleh pulak sikat rambut kat dpn pesakit. agak²nya tak sempat nak buat sebelum gi kerja kot