Camera Addicted!!!!!!

Budak ni sekarang suka sangatlah dok main camera..ada ajer gambar dia nak ambil...pandai plak tu adjust tangan..dia tau tang mana nak buka..tang manan nak tekan....tak sapa ajar pun

ni nak g umah oni ni...dia jalan sendiri

selalu jangan harap Haziq nak jalan sendiri..sure nak berdukong ajer..tp sebab kat tangan ada camera..sanggup tu berjalan dari kereta ke rumah oni

Tengok tu..kita sibuk nak ambil gambar dia..dia pun sama sibuk nak ambil gambar kita plak

Siap suruh stop kejap..dia nak ambil gambar

sampai terduduk nak ambil gambar punya pasal

Mummy ni tinggi sangat ke Haziq sampai Haziq nak kena duduk ambil gambar mummy?

Orang lain yg nak ambil gambar..dia yg teleng kepala-kepala

Semangat tu nak ambil gmbar...kadang-kadang menjadi..kadang-kadang ..ntah apa2 gambar yg dia ambil pun tak tau

Dah ambil sekeping..di swithc off kan..lepas tu on balik nak sambung ambil gambar..

Tak rosak ker kalau dok main mcm tu? paling mamy seriau..takut camera tu jatuh terhempas..mau nagis mummy nanti

Tengok tu...sibuk lagi

Mcm-macam peel Haziq sekarang ni..pantang nampak handbang mummy...sure dok sebut "ambar" "ambar"...maknanya nak camera la

Bagi hp suruh ambil gmbar tak mau..dia mau gak camera...bagi camera lama yg dah rosak pun dia tak mau..sebab x ada gambar kat screen tu..dah tu flash pun x dak..sure tak menarik minat Haziq nak mabil gambar kan?

Daddy, please buy new camere to ur son ok?




 
***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


8 comments:

SalihahNordin said...

budak2 biase lah tu kak...makin ari, makin cerdik...alya p0n dah pandai ambik nset chumel nk tgk upin ipin...klu bg mcm tu jerk, mmg siap ler kene baling... :P

~HaiRiZaN~ said...

Nt leh la amik gmbr eesya plak tau.. heheh

zura@iwan said...

dh pndai men camera haziq ni...nnti srh papa beli camera len kt mama dia la..haha

az rina a.k.a jaijina said...

eh, kalau dapat kat echa tu, harus dia bagi sebijik kat lantai, kuikui..

rynas said...

wah sangat comel...

Elyn said...

hamboiii abih la daddy kamu haziq.... kene beli lai 1 camera lak khas tuk haziq hihi

Mentari Muncul Lagi said...

Bagus la haziq ni elok je melekap topi kt kepalanya.. kalau ezry sure dia dah cabutkan huhuhuhuhu...

Cik Jue said...

nak jadi photograf ke...