Saya yg lucky


Sabtu lepas mummy keje....daddy ada Family Day....Haziq?

Haziq ikut daddylah jawapnya...

Pagi-pagi dah smart dengan baju merah & jeans. Memang tema family day daddy kena Merah melambangkan dari HQ. Syoklah Haziq sebab dapat jumpa ramai kawan nantikan?

Dah daddy yg bawa kereta...mummy g keje naik motor ajer

Waktu balik tu...dah sms daddy suruh datang ambil umah oni..rupanya daddy sibuk dok tunggu lucky draw daddy yg dah naik tu..so mummy kenalah balik rumah naik motor....wah! jauh tu...sampai ke Kajang tau..

Tak perlah..kalau dah tak sempat nak ambil..nak buat macam mana kan?

Dah sampai rumah..rehat-rehat kejap..lepas tu tertido...dekat pukul 5pm baru Haziq & daddy sampai rumah...terus mummy buka pintu...dari jauh dah nampak benda ni....












Beratnya mummy

Rupanya Haziq tengah angkut hamper berat bawa masuk...

Siannyer kena dera dengan daddy......suruh bujang nya bawa hampers yg berat tu...nasib baik Haziq anak lelaki ...bolehlah kendung masuk gak..sampai tersengit-sengit badan dok usung hamper tu..sian dia

Mummy....Haziq dapat hadiah...

Tengok muka Haziq....menandakan penat sangatlah tu dok usung hamper tu dari kereta sampai ke dalam rumah...memang sian sangat....

Bergaya dulu dengan hamper sebelum dibuka

Syok gak..walaupun kecik ajer hamper ni..makanan yg ada memang best...habis semua Haziq cubakan?

Dapatlah selamatkan sikit ajer untuk esok-esok plak..yg lain selamat masuk dalam perut mummy daddy coz memang laparkan .......rezeki.....

Semoga Haziq terus membawa rezeki dalam keluarga kita yer sayang



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

echa said...

comelnye...besar hamper lagi dr hemsem boy.Tuah betul si hensem boy nie....lain kali bawa balik hamper byk2 bagi mummy yer....

Elyn said...

haha sian haziq kene dera ngan daddy nyer!!! tp chumel tgk die terkedek gitu...

Mentari Muncul Lagi said...

wahh kuat nya haziq angkat hamper.. tak patut tau dady buli haziq.. haziq kan kecil lagi huhuhu..

zura@iwan said...

wahhh bleh dia angkat hamper tu..berat tu...papa dera ye..hehe...