Model Baru Dutch Lady


Haziq memang tak minum susu formula sebab masih lagi fully breastfeed....tapi Haziq suka sangat minum susu Dutch Lady.....

Tapi susu yg Haziq suka mestilah yg berperisa seperti coklat & strawberi..yg susu putih ..memang dia x suka...reject awal-awal...

Setiap minggu mesti kena sediakan susu ni untuk hantar kat rumah oni. Tak ada pun tak apa sebab Haziq minum soya yg mummy beli tu..kadang-kadang minum milo or Vico....ada juga glokuse....so memang banyak pilihan air untuk Haziq...

Tapi sebagai seorang ibu yg sentiasa nak yg terbaik untuk anak..mummy sentiasa akan bekalkan susu ni kat Haziq..kadang-kadang beli dalam kotak yg kecik-kecik..sekali minum ajer..sure habis...kadang-kadang beli yg size besar terus..boleh bertahan 2 3 hari...

Tak sangka plak susu Dutch Lady ada plak untuk kanak-kanak.....

Semuanya terjadi bila?


Nampak tak Kid? so susu ni memang sesuai untuk kanak-kanak yg berumur 1-6 tahun. Ada perisa coklat & strawberi....sedap tau...

So minggu ni daddy belikan 2  kotak terus untuk Haziq...setiap kotak ada 5 kotak kecik2 tu..so cukuplah untuk cover seminggu punya susu

Baguskan susu ni? ada khas untuk budak-budak baya Haziq....Tq's DUcth Lady

Gambar Haziq pagi tadi dengan susu kegemarannya...

Siap bergaya tau dengan susu kegembarannya...tak payah mummy suruh..nampak ajer camera terus beraksi..so kalau Dutch Lady nak ambil Haziq sebagai model..jangan lupa & malu-malu nak call mummy yer..,,

Tengok tu..suka bebenor...

Padahal baru bangun tido ni.nampak ajer kotak susu tu..terus happy...

Daddy...satu caton lagi yer..

Sweet ajer Haziq buat mcm ni..siap tersenyum lagi.....

Haziq nak minum coklat dulu mummy


Tengok tu..dah pandai pilih flavor apa dia nak ...Tapi memang pun..Haziq ni peminat coklat yg tegar tau...semua makanan yg berperisa coklat adalah menjadi kegemaran Haziq tau...

So kepada kawan-kawan yg tak tau nak bagi anak-anak minum susu apa sebagai minuman penganti..jangan lupa g beli susu seperti Haziq yer....sedap tau..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

AngahSayang2314 said...

sukanyer dia dapat minum susu

Jamiel said...

salam perkenalan..
saya minum HL..
Belum ada anak..
best nye tengok org ada anak..