Kisah Dinner Semalam

Pembukaan untuk Dinner semalam yer

Kami wakil dari Accounts semua berbaju merah...tema untuk Accounts Department tahun ni...


Dari Bawah : Ziela, Nadia, Exter, Yaya & Izan
Pembuka mummy Haziq...penutup mama Aleesya ... yg tengah tu masih dara pingitan tapi dah tak ada kosong yer...dah ada yg sedang menanti ...


Izan, Nadia, Yaya, Wong & Ziela
4 dari SM sorang wakil dari SC



Yang lain-lain kejap ek






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Ietams said...

seronok pegi dinner ade geng..
mcm saya kalu ade company dinner sensorang je bunga

az rina a.k.a jaijina said...

beshnye, comp buat dinner..wah, merahlah makngah, hikhik..

zura@iwan said...

wahhhh cantik pakai kebaya sigkt tu...tingin nk pakai....tp dia pakai inner kan ziela?

Rizziela said...

ietams, Memang best kalau ada member yg sekepala, meriah ajer rasanya...

Azrina...
Kami kat sini memang kerap adakan dinner..closing pun ada special dinner....tp yg ni x ramai...khas utk account ajer

Zura..
Yup...kena pakai inner