Manalah mak bapak budak ni



Sedihnya muka budak kat atas ni..

Macam budak yg kehilangan anak ajer budak handsome ni....sayu ajer....sedih kan?

Nampak ajer mak bapak dia....terus panggil..

Memang boleh berlakonlah Haziq ni....boleh plak dok syok-syok berjalan....dia g berhenti...duduk kat tepi tu sambil buat muka simpati....dengan kaki bersilang...alamak ai!!! memang sedihlah...

Nasib baik tak ada JKM datang waktu tu..kalau ada sure dah kena angkut dah budak ni......hilanglah nyawa mummy sorang....

Dan plak..bila orang nak ambil gambar..terus plak dia buat PEACE...tapi peace yg ala-ala tak jadi lagu tu....tapi bandai ajerlah ek....

Terus kejar mummy bila mummy berjalan depan.....

Pandai plak dia kenal mak pak dia dalam ramai-ramai yg dok berjalan kat situ...










***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

11 comments:

Intan Azmira said...

comeinyer gambar 1st tu...suka2

az rina a.k.a jaijina said...

alaaa, pandainye haziq posing..leh jadi model besa nanti..pandai haziq buat muke sedih kan, hikhik..comel jek..

AngahSayang2314 said...

hehehe kelakar muka dia... cute jer macam cedih jer hehehe

~HaiRiZaN~ said...

makin bsr makin comel la haziq nie..

zura@iwan said...

pandai haziq buat lakonan noh...sbr je haziq ni..haha

Rizziela said...

Memang dia pandai berlakon tau..sekarang ni dah pandai merajuk plak..kelakar betul

CiKaYu said...

mmg pandai buat mimik muka yea....sayu saya tgk..

Mummy_nad said...

ape lagi..
bawakla uji bakat tomtom bak
kompem dapat!!

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya si manja dia...

Mama Kembar said...

alololo comeinya dia :-)

~aSHa~ said...

ala pandai buat muka sedih...eheh sweet