Ada Berani Ker?

Kalau dah lama-lama dok dalam kereta memanglah Haziq cepat boring....

Dah la kat MRR2 tu jem tak hinggat.....lepas tu jauh plak nak balik ke Kajang..

Dah puas menyusu pun tak sampai-sampai lagi....

Cuba tengok muka budak yg dah bosan dalam kereta ni



Main lut cak kat atas dashboard kereta yer kawan-kawan..

Nasib baik ngam-ngam ajer Haziq atas dashboard tu..mula-mula dia takut bila mummy letak atas tu..bila dah boleh baring dengan selesa..b.aru suka..siap tutup mata bila mummy pegang hanphone...yerlah..silau dengan flash kot...

Memang lawak la...dia siap ajak daddy main lagi..nasib baik lampu merah..kalau tak...tak dapatlah merasa Haziq dok atas dashboar tu...

Cute tak Haziq?






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

~Miss Sukasih~ said...

wah2...sungguh berani yer...jangan tiru aksi ini ketika sedang memandu...heheheh...cute sgt...

Mentari Muncul Lagi said...

Amboi berani nyer dia... tapi agak merbahaya la mummy .. next time jgn buat aksi ni lagi tau...

Rizziela said...

hi hi ..aksi ni dilakukan waktu kereta berhenti ajer..kereta berjalan memang dilarang KERAS

kmieja said...

yam ampon bijaknya haziq, macamana dia panjat tuh???