Bestday Syura


Hari sabtu kita memenuhi jemputan dari anti Intan untuk Majlis Harijadi Asyura..

Agak susah gak nak cari rumah anti Intan  ni coz kita tak berapa biasakan tempat ni

Nasib baik jumpa gak sebab mummy pernah pergi...dan dah minta direction dari anti Intan..nasib baik tak sesat marban

Dah satu hal plak bila nak cari apartmentnya...banyak sangat...nasib baik last-last jumpa gak kan...

Sampai-sampai...anti Am dah ada kat sana dengan Sabrina....so kita lepak kejap ..lepas tu baru makan

Mummy makan mee bandung, daddy makan laksa...Haziq makan kek ajer..memang sedaplah kek birthday tu....coklat


Anti Am, Anti Intan, mummy & Anti Ina

Memang ramaikan...syok dok melayan borak...macam-macam cerita yg kuar....

Nasib baik daddy gerak nak balik..kalau tak memang lama lagilah mummy lepak kat situ....Haziq pun behave ...rancak lah kita berbual...

Gambar lagi..tapi naper Haziq tak tengok camera...mcm susah hati ajer..

Baru lah cantik...semua orang tengok camera

Oklah....bestkan bila dapat jumpa rakan maya ni..mcm-mcm boleh kita sembang ....walaupun baru jumpa...tak ada istilah segan or malu-malu kan?

Next time kalau ada majlis jangan lupa jemput mummy & Haziq datang lagi yer..eh lupa plak..daddy sekali..nanti x ada driver sapa nak jawap?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

zura@iwan said...

skrg ziela dh pakai style shawl tu ye....pandai la ziela..hehe..

Intan Azmira said...

tq kak ziela sudi dtg dr jauh..nanti kita jumpa lagi..JATUH CINTA ngan senyuman haziq...cayang haziq...