Officemate


Sengal kan?

Inilah officemate mummy yer...tapi yg ni dari account department ajerlah...yg lain-lain tu kat luar..

Kami memang special sikit coz jauh dari pandangan orang luar...apa yg kami buat biasanya memang department lain tak tau...selalunya kamilah juara makan-makan coz tersorok kan...orang pun tak nampak...cuma ambil bau ajer

Ni waktu sengal kami ni...

Bos pun tak ada..so layan ajerlah....

Mummy dengan Nadia

Cuba teka..sapa yg lagi berumur? mummy or Nadia?

Kami bertiga...ala-ala candidi kan?

Getiks gak tengok gambar ni kan?

Kat office ni memang tak akan diam kalau kami bertiga ada...yg paling bising sudahlah tentu mummykan? katakan senior kat account department......Mr Exter tu paling kurang bercakap yer



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***








1 comment:

az rina a.k.a jaijina said...

hikhik, tingat time keje kajang dulu..ginilah, kecoh kalau budak² HR dengan budak acct bertemu..