Rindunya saat ni

Rindunya mummy saat-saat macam ni...



Tengah sarat mengandung

Gambar ni ambil masa mummy tengah pregnant Haziq 8 bulan lebih dah...Lokasinyer dekat dataran Putrajaya.....

Waktu ni kami bawa Danish datang Putrajaya main basikal...sebab mummy dah tak larat nak jalan..mummy duduk ajerlah kat tepi longkang depan kereta.....daddy kesian punya pasal...datanglah teman mummy...

Kelakarlah tengok muka mummy waktu ni...selekeh betul...

Masa ni baru habis pantang

Kita kena attend kenduri rumah wanuda kat Seremban...ngam-ngam mummy 45 hari bersalinkan Haziq...Haziq pun kecik lagi waktu ni....

Asalnya tak nak g ...tapi Oni dah ajak gak...so...terpaksalah gak ikut walalupun mcam tak syok ajer...yerlah...kita baru habis pantang kan...semua kena jaga lagi....tapi hati mertua pun kena jaga gak kan?


Masa ni Haziq dah 4 bulan dah...

Masa ni paklang nak belanja kita makan...so jointlah kita dengan tema Merah.....Cumel kan Haziq waktu ni...badan berisi...geram ajer orang tengok dia...handsome tu


Masih bertemakan warna merah...

Ini yang paling lates family kita...belum lagi ada adik walaupun Haziq dah setahun 6 bulan waktu ni...

Gatailah mummy nak bagi adik kat mummy...padahal Haziq pun belum puas nak bermanja dengan mummy daddy kan?

Bukan apa..mummy dah rindulah saat-saat bawa perut...rindu bau bayi yg baru lahir dan yang paling penting mummy teringin gak nak merasa ada anak perempuan...kalau ada rezeki lah kan...Insyallah






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

8 comments:

Deqna said...

setiap ibu past merasa rindu dengan detik2 itu sumer kan? saya pun sama selalu cakap rindu tu rindu nie.. alih2 hubby kata.. jom kita kasi jer adik kat Marissa..hehehe

Elyn said...

aku pun windu time bwk perut tu. dh macam gajah aku time tu hahahah. tp berbaloi2 sbb kuar budak byk akal tu ha....

zura@iwan said...

sonoknya tgk ziela kan...bahgia jerk...hehee...

zura pon rindukan saat nk jd mummy ler..huhu..

AngahSayang2314 said...

wah... akak dah rindu merinduiii ye zaman kegemilangan 1thn 6 bln lepas hehee.. ye la kan kak kadang2 kita rindu nak saat2 itu kan?? hehhee

apa2 pun good luck

CiKaYu said...

saya pun rindu time pregnant!!!

SYaMiLa said...

rindunya preggy..cam nk pregnant lagi lak...he3...

New Entry "Manusia Zaman Batu Muncul Depan Rumah…"

Mentari Muncul Lagi said...

emm per lagi caiyok berkerja keras nak kasi adik kat haziq hehehehe.. org pun rindu gak moment time tu tp tu lah wat masa ni kupendam kan hasrat ni dulu hahhahaha..

Ogy said...

mama pun rindu nk rasa ade baby gerak lam pewot nih...huhu