Nuffnang Problem





Kenapa Nuffnang mummy tak boleh tengok dia punya analytics? since 2 week dah x boleh tengok...

Ada sapa-sapa boleh tolong tak? help me! help me!





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Deqna said...

alamak kita nak tolong pun.. tak berapa pandai sangat pun...apa kata call jer nuffnang?

Elyn said...

hmm ko ade 2 blog ek? klik blog lai satu try tgk ade kuar tak?

mummysyafie said...

pasal nuffnang ni saya kurang arif..selalu nya antar email kat nuffnang je tanya apa² prob.

AngahSayang2314 said...

eh kak zi tak bole tengok ke?? cuba tanya org nuff angah ok jer pulak

kak kita kumpul duit lepas tue kita gi sana sama2 nak???

az rina a.k.a jaijina said...

aiseh, kurang ariflah pasal nuffnang ni..rina pon tak tau camne sebenarnya nak tgok, hikhik..

Rizziela said...

Deqna...boleh call ek?

Elyn, ok..jap g nak check kat sana plak

Mummysyafie....ok...gak kan ..hantar email ajerlah..senang

Angah...nak g mana ni?

Rina..baru nak belajar ziela ni pun :D