Kepala Baru Haziq

Lawak tak?

Helmet ni memang helmet untuk budak-budak...tapi rasanya untuk budak-budak yg dah besar sikit kot..untuk budak-budak yg naik motor dengan ayah diaorang nak ke sekolah...

Tapi Haziq belum sekolah lagi..so helmet ni terlalu besar untuk kepala Haziq yg comel...berat plak tu helmet ni

Sampai ternaga-nga mulut Haziq dok tahan helmet berat atas kepala


tengoklah tu....dengan terkangkang kakinya..muka macam orang dah tak tahan sangat dah

Actually....helmet ni mummy dapat free..kat area rumah oni ada UMNO buat pameran keselamatan jalanraya..so diaorang ada sediakan helmet percuma kepada penunggang motorsikal..so oni sebagai orang kuat dapatlah helmet ni secara percuma walaupun Haziq bukan pembonceng motosikal...

Oklah..kalau nak beli ..mau dekat RM50 kan? so dah dapat free ni...kita ambil ajerlah..memanglah Haziq tak pernah naik motor g jauh-jauh...tapi kalau ada kecemasan..ada jugaklah helmet nak pakai kan?

Paling jauh Haziq naik motor pun pusing-pusing taman rumah kita dengan daddy..tak pun naik motor dengan mummy pusing-pusing taman rumah oni..itulah yg jauh pun...

tak pe..lepas dah dapat helmet ni..kita boleh ajak daddy pusing-pusing jauh sikit.....

Boleh yer daddy?





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***




3 comments:

jenanese said...

comelnye haziq...cam berat je helmet tuh..hehe

echa said...

ala cian nyer tengok haziq tahan helmet tu dr jatuh....siap ada memek muka lagi..comel jer hehehe

health-beauty-slimming said...

Salam perkenalan..
Besar sangat tu..
Ada lg yang kecil..