Pasar

1st time Haziq ikut mummy g pasar...Pasar Pudu

Mummy pun 1st after married g pasar..selama ni beli ikan dekat Tesco, Giant, Econsave ajer....x mainlah g pasar....

Tapi sebab teringgin nak makan sotong besar punya pasal...sanggup redah ajer pasar tu...yerlah..susah sangat nak dapat sotong besar kan

Teruja betul Haziq masuk pasar..mulut bising dok sebut Fish ajer...siap berani pegang lagi tau....daddy dokong ajer Haziq..tak boleh lepas..kotor kan pasar tu

Tapi memang tak sempat ambil gambar...orang ramai sungguh kat pasar tu....habis gak lah duit shoping kat pasar tu :D

tapi memang puas hatilah sebab dapat beli ikan segar2..sotong..udang...sayur....senang keje mummy..seminggu punya bahan mentah dah ada



Lepas balik pasar...singgah mamak dulu yer..kita makan roti canai..

Haziq yg comot dengan teh tarik...suka benor dia ...sebab dapat berlari dalam restoran..yerlah orang pun tak ramai lagi..senanglah..siap pau daddy lagi beli jajan...amalkan selalu yer sayang...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

lame dah x pergi pasar budu , almost 2 year ..bile sebut sal pasar pudu tiba2 pulak windu.. comelnya si manja dia..

zura@iwan said...

zura pon jarang gi market ziela...kalu blk kg br ikut mak or mil g pasar..hehe

~Miss Sukasih~ said...

Kalau kat sini biase beli barang2 segar kat pasar borong..=)amboi...bukan men suke die yer.minum teh tarik..=)

mummysyafie said...

saya pun suka gi carrefour or cold storage kalau nak beli barang basah. lebih senang dan ringkas je

Amy Syaquena said...

morning...

amy datang ziarah sini..