New Photographer....Jom tengok..rugi kalau sapa tak tengok

Mungkin sebab dah biasa tengok camera kot..so sekarang ni Haziq pun dah pandai nak menggunakan camera tau..

jom kita tengok hasil pertama yg Haziq snap..

Ada ke orang ambil gambar kaki sendiri? entah mcm mana dia adjust pun x tau...mummy cuma jaga camera takut terjatuh..terhempas..menangislah mummy

ada hati nak ambil gambar daddy...tapi daddy malu...inilah hasilnya..

Ok gak kan gambar ni? dia pandai gak nak fokus gambar daddy dia

tengok tu..lengan daddy pun menarik ker?

Yerlah..belum pandai lagi nak adjust tangan kan Haziq?


Bahu daddy yg dok menanggung Haziq..

Jadilah...ini kira baguslah gak kan? yerlah .....Hasil yg pertama...pada umur 1 tahun 7 bulan tu

Dulu mummy masa baya Haziq hanya tau pegang botol susu ajer..tapi Haziq sekarang lagi advance..boleh ambil gambar lagi tu :D




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***










3 comments:

~HaiRiZaN~ said...

pandainye haziq.. nt leh la amik gmbr eesya plak ek..

echa said...

wow....pandainye hensem boy snap gmbr.nanti bleh ambk gmbr mummy selalu....

~aSHa~ said...

ehehe sweet haziq amik gambo...
kenangan haziq