Penatnyer


Semalam g tengok wayang kat Alamanda..cerita Cuti-Cuti Cinta....

Sebab dah ada kawan kan..memanglah melasak ajerlah Haziq dengan Danish...mummy biarkan ajer coz bukan selalu kan? kalau sorang-sorang memang Haziq behave betull.

Balik dari tengok wayang pun Haziq tak tido..kejap ajer tido masa dalam panggung..lepas tu dah terjaga..sampai rumah pun masih lagi sibuk nak main dengan Danish..

Malam pun x mau tido...wah! memang dasyatlah si kecik ni...tak mengantuk langsung....

Malam tadi pun tido lena..tak sibuk nak bergantung dengan mummy..Letih sangat kot seharian tak berehat...sian sangatkan? tapi dia memang bz dengan main ajer..makan pun kurang...asyik main..main..main...itu ajer kejenya

Si handsome yg keletihan

Tengoklah Haziq...nyenyak nya tido....

Masa lain pampers & baju pun tak sedar..merengek sikit bila letak kat car seat..lepas tu sambung tido...

sampai rumah oni tadi pun masih tido lagi...wah! letih ek? cover yg siang punya ek




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Cery said...

best tak cite cuti2 cinta tu..teringin gak nak tgk..mcm comel je

mamalieyna said...

bets ke citer tu?

oooh bwk anak2 eh..behave lak diorang time citer brlangsung..^_^

echa said...

memang nmpak sangat si hero ni keletihan...actually x penah bawa lagi anak dara saya tu msuk panggung....hehehehhe x tahu la cam na rupanye.

az rina a.k.a jaijina said...

adeh, snmpk sagt letih haziq tu..rinakan, kalau echa kurang tido mmg risau..apelah keje asek nak main aje..

AngahSayang2314 said...

cian dia letih sangat la tue

Rizziela said...

cery,
Oklah...cerita dia santai ajer...g la tengok....boleh hilangkan tension sikit :D

mamalieyna..ok lah...best gak..Alhamdullilah..bolehlah handle lagi..akan2 dtg x tau mcm mana :D

Echa, memang letih dia...main ajer lebihnya...trylah bawa anak dara tu g tengok..mesti dia suka...

Rina, tu la...tp nak buat mcm mana..dia yg x mau tido...