Sapa lagi berat?


Kalau sampai rumah oni tak tido..sure dia minta berjalan dulu.....kalau tido kira selamat la

Ni sampai-sampai ajer....letak kat bawah..terus laju ajer meluru ke taman permainan....taman tu pun bukanlah depan rumah...jauh gak lah dari rumah oni...

Sebab sayangkan cucu...Oni ikutkan ajer..memang setiap petang kalau tak hujan....Oni akan bawa Haziq berjalan-jalan kat permainan ni.....tu yg dia suka sangat

Disebabkan tunggu tok mummy & wan datang jemput mummy..sempatlah mummy layan Haziq main kat padang permainan ni

Sibuk ajak mummy naik mainan ni...

Dah tentulah Haziq lebih ringan dari mummy....10kg pun tak cecah lagi..dah eksyen nak ajak bertanding...suka plak tu..siap bergelak sakan lagi mamat handsome ni

Peace mummy

Sekarang ni memang Haziq kalau bergambar suka sangat buat peace...walaupun peace tu tak menjadi...tapi layankan ajer...puaslah pujuk suruh senyum....dia buat tak tau ajer...still dengan muka serius dia...tapi tetap cute lah

Tak sempat nak ambil...dia tersenyum sikit tadi...tapi silap terjadi..nampak ternga-nga plak...tapi masih lah handsome kan?

Alamak...dah senget la mummy...mummy ni berat sangatlah

Dah pandai sekarang...ainan..ainan...tu maknanya nak g playground la tu...tak faham-faham lagi?

Kalau hari keje biasa..memang tak sempat nak bawa g sini .....just bawa pusing-pusing taman naik motor sebelum mummy g keje...dah jadi macam rutin plak dah :D tak per..janji Haziq suka kan sayang?





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

zura@iwan said...

haziq berat dh ye..haha

Rizziela said...

Zura, mana ada berat...ringan sangat