Birthday my President

Cerita last week...tapi nak gak cerita..

Pemandangan dalam office mummy...ni kat bahagian luar yer...kat dalam tempat mummy memang tersorok..x open macam ni..

Nampak tak birthday boy tu? alah yg berbaju putih tu

Hah!...

Inilah birtday boy nya...Mr TB Tay. Our President in Malaysia..

Sambutan yg ke berapa? oh! jangan tanya mummy....takut nak bagi tau..nanti Mr Tay marah plak..tapi yg pasti masih muda lagilah....sebab tu masih bekerja...

Tengah buat wisht tu....

Mr Tay,...This year bonus boleh dapat lebih ker????

So potong kek...

Actually....Mr Tay malu tu..tapi dah semua staff dah siap berdiri sambil menyanyi lagi..terpaksa gaklah...

Sedap tau kek ni...ada 2 jenis kek..satu cheese cake and satu lagi coklat cake...

Alhamdullilah..mummy dapat rasa dua-dua kek sekali....best tau ...setiap kali ada orang sambut b'day..mesti dapat makan kek..biasanya memang order dari Secret Reseipi la..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


2 comments:

echa said...

wah....tiba2 lak terasa lapar bila baca ayat last tu...lagipun dah lama x makan secret recipe :)

CiKaYu said...

cute lah ur boss...malu-malu nak potong kek