Budak yang semakin Bijak


Sabtu lepas saja-saja kita menghabiskan masa berjalan ke Jusco Cheras Selatan...Sebenarnya tak ada apa pun kita nak cari...saja nak menghabiskan masa dihujung minggu

Memang budak dah besar tau si kecik ni...berjalan ikut kaki dia ajer....selamba ajer...

Bukan dia nak elak orang..orang kena elak dia tau..tangan bergoyang macam orang kaya baru ajer....hi hi hi ..tapi dalam poket ada habuk ajer...


Gaya terbaru Haziq kalau bergambar....

Kaki mesti bersilang..muka mesti tengok ke tempat lain...budget handsome la tu..


Boringlah tunggu mummy...

Jom jalan-jalan daddy...tengoklah tu..mereta tempat dia g ...tak tau takut langsung..mummy plak yg dok risau..takut daddy terlepas pandang...lepas tu tak tau anak g mana...

Punyalah lama mummy nak redeem point kat sini..dapatlah RM20. Ok lah...jap g kita cari ..barang apa nak beli dengan voucher RM20....





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

mummy_ayu said...

amboi..bukan lagi dia pose..mcm org besar...

mummysyafie said...

pose macam YB lah plak..siap bersilang kaki..hihihi...comel la.

az rina a.k.a jaijina said...

kemain posing dia, hikhik..cute aje nmpk haziq nih..

Sayang.Ibu said...

kalo ai jumpe budak nih kat shopping complex, ai bawak balikkk.. hahahahaaa

AngahSayang2314 said...

adik manis..sapa nama?? tinggal dimana?? hehehe itu mama gugurl interview haziq heheh cute la dia hehee