Bila Dah Dapat Handphone Daddy


Ingat senang ker nak dapat pegang handphone daddy?

Biasanya hp mummy yg jadi mangsa...Memang Haziq dah terrer tutup buka hp mummy..Kadang-kadang buat aksi ambil gambarlah...call la..mcm-mcm lagi gaya dia buat..

Memang dah rosak pun hp mummy Haziq kejekan..daddy pun dah malas nak ambil tau..coz mummy memang suka biarkan ajer Haziq main...lagipun kalau rosak..bukan mummy yg susah...daddy yg susah :D coz kena beli baru untuk mummy.....



Entah macam mana boleh terlepas hp daddy kat Haziq..mummy pun tak perasan...tau-tau daddy panggil suruh tengok aksi Haziq yg leka dok main hp...

Macam anak orang kaya ajer lagaknya..dengan bersilang kakinya...mcm sms la...jawap phone la...memang hebatlah...

Cuba tengok gambar atas tu...siap berlakon lagi tau..bukan mummy yg suruh...Haziq yg buat sendiri...Haziq sekarang dah jadi mesra camera dah..


Gaya orang tengah jawap calll business...

Sampai terteleng-teleng kepala dia...

Dulu tak pandai tau nak baring atas sofa ni..tapi sejak daddy selalu landing kat atas ni...dia pun sama pandai dah...

Siap tari lagi bantal sofa tu untuk alas kepala dia..sendiri buat tau..tak ada orang tolong pun

Siap jeling mummy lagi bila mummy ambil gambar...tersengih manja ajer dia....cute kan?


Bila dah lama-lama....lagi kelakar...nak hantar sms pun sampai angkat tinggi-tinggi.....ada ke orang balas smsm mcm tu punya terus sekali? eksyen ajer lebih

Bila dah tak nak main..dia bagi balik kat daddy..pandai ek?

Kalau hp mummy..main campak ajer ikut suka hati Haziq...

Ikutkan.....hp mummy lagi mahal dari hp daddy tau..tapi hp daddy plak yg lebih dijaga oleh Haziq...kecik hati mummy tau...




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

echa said...

hehehehe....sama ler ngan anak saya tu...sehari kalu x pegang hp memang x sah...budak2 skrg dah makin cerdik kan?

az rina a.k.a jaijina said...

ini kalu dapat si echa ni dia hentak²nye ke lantai, hehehe..

AngahSayang2314 said...

uittt suka tul dia kan??? budak2 biasa la...

kak ziela angah nak cakap sikit tapi apa2 akak ada FB tak add angah ye angah sayang urgent nie.. hehehe

Amy Syaquena said...

salam...

sukenya dia..comel sangat

Rizziela said...

Angah ada email tak? bagi akak..nanti akak email...FB kat office tak ada ..kena blog...kat rumah takut tak sempat buka ajer..

CiKaYu said...

amboi bergaya sungguh dgn hp daddy yea...