Mencari jalan pulang


Tengok budak tu...menonong ajer jalan....

Mummy daddy plak kena ikut dari belakang.....walaupun Haziq tak pernah lagi sampai kat Leisure Mall...tapi caranya macam orang dah biasa ajer..langsung tak peduli orang..dia main jalan ajer...

Tengok tu...mummy kat belakang..mcm dia plak jadi ketua...

Dah Irsyad tu bermadsud Pemimpin/Ketua...inilah jadinya..dah nampak dah madsud nama anak pada karektornya....oklah...ikutkan ajer

Kejap mummy.....

Haziq dengan selambanya duduk kat situ..nak rehat kot..penat nak cari kedai tak jumpa..so rehatlah kejap yer.....orang dok lalu lalang..tengok ajer Haziq..memang tak malulah anak mummy ni

Buat muka selamba ajer..

Nasib baik tak ada orang bagi syiling...kalau tak buat malu mummy daddy ajer anak bujang ni..muka ala-ala manja gitu...selamba..orang gelak dia boleh ajer buat tak tau ajer

Barulah tersenyum..coz bateri dah kena caj...laju ajer menonong....
Handsome sungguhlah awak ni Haziq Irsyad




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

zura@iwan said...

ingt ke knp...tajuk pon suspen jek..hahhaa...

mcm budak dh bsr la tgk haziq ni..hikss

~Miss Sukasih~ said...

aloo...comel nyer haziq nie...suke yer jln2...nanti leh jln2 kat tempat auntie plak..heheh

az rina a.k.a jaijina said...

hikhik, tomeilah haziq ni..

~HaiRiZaN~ said...

haziq dh pndai jln sndri la.. bgs2.. cute miut la..

Nieja said...

haziq g leisure mall kat cheras ke..

Deqna said...

haah cute jer dia.. tapi kalau org kasi duit syiling pun takpe.. sbb org tgk cute sgt...