Satay Kajang

Semalam daddy ambil barang kat auntie Intan..so balik dah lambat..daddy x bagi mummy masak..daddy nak belanja makan satay Kajang lagi. Mummy on ajer..maklumlah..ringan sikit tugas mummy dah boleh skip untuk masak makan malam ...syoklah daddy..belanja lah selalu yer..


Mummy notice Haziq memang suka makan satay kajang la. Kalau dulu sebatang memang habislah Haziq makan..pandai plak tu makan mcm orang besar-besar..cuma mummy kena monitor takut tercucuk mulut ajer...

Semalam Haziq makan sampai 2 cucuk...wah! baguslah Appeton...selera makan Haziq semakin bagus..syukur..

Sebelum makan Satay..Haziq dah makan nasi impit 2 ketul..kira baguslah sangat-sangatkan..lain kali boleh belanja Haziq makan satay lagi..

Daddy Haziq kalau anak dia suka makan..sure dia akan berulang makan tempat yg sama...sayang sungguh kat anak bujang dia sorang ni..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Jiey^Mien said...

Sonok tgk dia makan..
=)

Mentari Muncul Lagi said...

sedapnya Haziq makan satay Kajang nak sikit huhuhuhuhu...

AngahSayang2314 said...

budak kalau dah suka makan memang kita pun senang hati kan????

Ain said...

sama cam ahnaf.. klu kita nak suapkan x mo, nak gak makan sndr.. agaknya dia tgk kita makan camtu kan.. hihi