Putrajaya


Semua pun tau kan Putrajaya ada buat pameran untuk Flora? dari 10.07.2010 hingga ke 18.07.2010. Putarajaya kat Precit 2 tau..

Balik keje tu..mummy pujuk-pujuk manja daddy. Daddy memang agak malas kalau diajak ke tempat2 yg ramai orang ni..tapi mummy nak g gak...tak kira...

Sampai sana cuaca agak mendung..tapi belum hujan..Nasib baik dapat parking yg tak jauh dari tapak pameran. Tapi orang memang agak ramai lah....ramai yg datang dari jauh..mungkin ikut rombongan kot...ramai orang utara ajer lagaknya..

Haziq memang tak boleh dibiarkan berjalan..memang tak terkejar mummy nanti. So bawalah buggey untuk menyelamatkan keadaan..nasib baik duduk elok ajer dalam tu. Memamng kalau orang ramai-ramai Haziq akan tercengang sikit ..mungkin heran kot..naper ramai-ramai sangat ni


Gelagat Haziq masa kat sana...
Memang macam baik ajer anak mummy sorang ni...anak daddy ni macam daddy gak la..susah betul lah nak senyum bila bergambar...puas suruh senyum...tak dapat punya....masam ajer...

Tapi memang Haziq takutlah bila tengok benda-benda yg pelik ni...siap peluk kuat lagi tengkuk mummy..takut tengok replika yg ada..ish! kata anak lelaki..mana boleh takut-takut sayang..kena berani sentiasa...





Ni bila ada kawan..dah ralit plak dok tengok kawan bergambar..dia tak plak ready nak bergambar..jenuhlah daddy dok ajar..buat tak tau ajer..asyik memerhati orang ajer..maklumlah semua sibuk nak bergambar....


Bila keluar kat area luar plak...ada clown dok kat taman dok tiup belon. Mula-mulanya  Haziq nak..tapi bila dah dekat dia takut plak..mungkin seriau dok dengan clown dok ikat belon kot..siap peluk mummy lagi..ish!...

Ramai pulak yg dok tunggu turn nak ambil balon..Haziq plak dah nagis takut...kejap ajer..lepas tu ambil gambar..terus jalan...takut plak nak lama-lama kat situ..takut Haziq demam sebab takut tengok clown tu...sian anak mummy kan..x dapat belon yg dia nak..tak per...lain kali kita cari lagi yer..


Pemandangan kat sana..memanglah sangat cantik...geram ajer tengok




Haziq bergambar dengan mummy.....




happy family..



Haziq bergambar dengan mummy.....memang asyik melekat ajer kan? manja sungguh si handsome mummy ni.. peluk tengok mummy sampai nak pusing pun tak boleh

Tapi memang bestlah menghabiskan masa bersama dengan family tercinta..terasa sangat berharga setiap detik yg berlalu...semoga ada lagi masa untuk kita bersama-sama menghabiskan masa weekend kita yer..daddy jangan lupa..bawa lagi mummy & Haziq g berjalan bila tiba hari minggu yer...








***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Kmieja said...

comeiiiiiii :):)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Syoknyerr..cantik la flora tu..

Mentari Muncul Lagi said...

seronoknya Haziq pegi jalan2 huhuhu.. nak aunty nak ikut la bole???

AngahSayang2314 said...

kak ziela gi gak akak kat sini ye angah tak ada masa nak ke sana...