MaId BaRu


Sekarang ni mummy dah ada pembantu baru. Kalau balik dari jalan-jalan..kalau Haziq tak tido..memang kena mummy la turun buka pagar untuk Tuan besar masukkan kereta...kadang-kadang malas gak..tapi sejak dah ada pembantu handsome ni mummy jadi semangat sikit nak turun & buka gate

Tuan kecik ni jangan di bangkang tau. Kalau dia minta kunci nak buka..kena bagi.kalau tak mulut tu membebel ajer kejenya....


Tengoklah si bomel tu..walaupun tak sampai nak pegang mangga tu..tak per..sama sibuk gak dengan mummy ...nak gak buka gate

Dah la hujan renyai-renyai..mummy dah serupa bangla..pakai topi daddy nak cover dari kena hujan...Haziq plak berakal nak gak buka pintu...tapi nak buat lagu mana...kalau bangkang...bising...so layankan ajer





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

Ish..ishh..ishh macam2 la akal haziq skang ni ek...

az rina a.k.a jaijina said...

ala, pandainye haziq..nak bukakan gate ye..panjang dah akal haziq ni..

ieda said...

tak cukup tinggi lagi tu haziq..sabar2 dulu.

Elyn said...

haha seb baik la gate umah aku tinggi kalau tak pasti cam ko gak!!

AngahSayang2314 said...

cerdik hasiq kan.....

Deqna said...

hehe sebelum dia berteriak nangis.. kasi je lah kan...

lagipun ada geng lah jugak kan nak teman bukakkan gate tuh..