Daddy Haziq

Haziq sangat behave bila dengan daddy kan?

bila dengan mummy...ada ajer benda yg x kena

satu lagi..Haziq suka sangat bersandar dengan daddy

Kalau tido...kaki tangan mesti cari daddy..peluk daddy lepas kenyang susu

mummy ni cari bila nak susu ajer...sedih tau



Tengah dok makan jeli pun sempat lagi nak menyandar kat daddy..

Haziq suka kan puding soya yg mummy buat tu kan? walaupun keras sikit

Dah kenyang..terus cari perut daddy..sandar kat daddy macm dah penat sangat

Nasib baik daddy dah tido..kalau tak daddy makan perut Haziq...

suka sangat bila daddy dok menyakat dia...mengekek-ngekek gelak besar

Semakin manja dan tau bawa diri si handsome sorang ni

Sayang bangat kat Haziq Irsyad ni...







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

Tak pe la mummy anak laki biar rapat ngan daddy nanti adik haziq mana tau bb gurl ke ha baru la rapat ngan mummy nanti dah beso leh deco kek sama2 .. so sweet kan huhuhu ( berangan nih )

AngahSayang2314 said...

tapi org kata elok lelaki rapat ngan mak dari ayah