Pangkor, Puteri Bayu Beach Resort


Perjalanan dari Jetty tak sampai 5 minit nak sampai kat Challet.. dekat ajer

Ni kami dah sampai...tapi sayangnya dah petang..memang rugi sikit kat sini..kalau tak boleh anak anak puas main pool & pantai..

Pemandangan cafe dari Pool... belakang pool ni dah pantai...memang dekat sangatlah

Anak anak frust sebab tak dapat mandi pool..yerlah..rasanya masa ni dah petang pun..pool pun dah nak tutup
Terpaksa ikut daddy chek in..tu pun berat ajer nak gerak

Hafiey buat perangai tak mau jalan
nak mandi gak

Jalan keluar dari Resort..

Tapi air terjunnyer mana? tak buka ker?

Macam cerah kan? padahal masa ni dah pukul 7 lebih dah...

Kami kena keluar cari kedai makan dulu..sebab dari lunch tadi tak  makan lagi..sian anak anak lapar nanti..kalau nak makan kat resort x boleh ..sebab ada group buat BBQ..kalau nak tumpan kena g cari cheff plak..malaslah..dah la mahal..baik makan kat luar ajer kan...sambil sambil cari kedai makan..boleh kami tengok tengok persekitaran gak


Kami stay kat sini lah

Puteri Bayu Beach Resort, Pangkor

Ini mummy dengan twin.. Abang Haziq mana?

Jeles mummy dengan adik2 ..baru dia datang nak ambil gambar

tapi muka macam terpaksa ajer abang Haziq..

Ish.nampak Haziq macam anak teruna dah

Kedai makan yg berhampiran resort..

Tapi still kena jalan gak...masa sampai orang tak berapa ramai lagi

Tapi service..ya ampun..sangat lambat...

Haziq lapar sangat..siap minta daddy belikan burger dulu..haziq tak tahan..lapar sangat ni...adoilah anak

Hafiey...kena susu tak la lapar sangat kan

Duduk tak diam..dalam kerusi ni pun ada aja xtvt dia nak buat

Harith pun tak ada keje..main tisu tu..ni lepas kena marah dengan daddy ni..tu yg muncung ajer...

Kejap ajer..lepas tu buat lagi

Memang la lambat giler nak tunggu makanan sampai..sampai perut dah masuk angin pun belum sampai2 lagi makannanyer...

Nasib baik sedap & murah..ok lah..

Dekat ajer dengan Resort



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnya cuti2 malaysia...

izan mama mia said...

bestnyer...

Masya said...

kalau bdk² mmg mcm ni .. kene standby lah awl² makanan lain.. klu servis lambat benoo huhuhuhu

Nafira usof said...

bestnyeeee.. zura pon plan nk gi pangkor utk cuti2 2014.. hehehe.. boleh refer kt blog nih utk carik info..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok tgk =)

msredcheesecake said...

ada pegi pangkor zaman sekolah2 dulu...dah tak ingat dah rupanya camne.... seronok bawak anak2 gi bercuti

Anonymous said...

cantik la hotel tu kak...bila2 nnt boleh pegi..brp rate 1mlm?

PUANSTOBERI said...

yg best resort ni sbb pantai dekat pastu dia cam private utk resort ni ja.. eish..bila baca ni rasa cam nak repeat lak..

Zura@Iwan said...

last pegi pgkor masa ada buat team building..mmg best...

tp tk penah stay sini la..