Pangkor... Kami dah sampai


Budak "perahq"

1st time naik ferry/boat la katakan...

Memang happy tengok teletah anak anak...

Haziq dah besar..lagilah ligat otak dia

Berani jengah2 kat luar lagi

Hairan.. kenapa orang tak ramai naik fery ni mummy..

Kenapa air tu kat bawah kita? x jatuh ke ferry ni dalam laut..

Kita tak pandai berenang..tak per ke mummy?

Siap Ajak Harith teman dia tengok kat luar lagi

Adik tu ngikut ajer..

Boat dah gerak...

Masing masing teruja nak tengok ombat & buih pantai

Seronok..tp tengok la cermin tu...tak best langsung

Sebab orang tak ramai..dapatlah semua ambik tempat kat tepi tingkap


Yeah...kami dah sampai

Boat dah berlabuh kat Jetti...

dah sampai Pulau Pangkor!!!!


Hu alah...Haziq macam dah biasa plak kan? Hafiey masih takut2 kalau mummy daddy tak ikut kat belakang

Harith Hafiey dok seronok tengok air laut

Tengok Harith tu..sampai tertonggek punyak dok tengok boat yg banyak dok parking kat jetty tu

Hafiey menghayati keindahan alam

Kami sewa 1 biji Van nak Resort

Masing masing mcm jakukn ajer..berebut nak duduk kat tingkat..nak keluarkan muka untuk dapatkan angin luar tu

Mummy..mummy..best..bestlah

Kecoh ar mulut Hafiey..semua benda dia nak cakap

Haziq yg frust..semua tempat adik dah ambil

haziq nak tengok luar mcm mana

Laju giler van ni bawa...pakcik tua plak tu..dah la van pun dah uzur..

Siap pesan..pegang anak elok2 tau..pintu tu boleh terbuka sendiri.. hualah....biar betul pakcik..kang terpelanting anak saya..sapa nak jawap

Yg daddy kat depan tak senang duduk bila dengar pintu tu mudah terbuka..kejap kejap pusing belakang...B pegang tangan anak tu... B jangan bagi anak duduk kat tepi..

Pening pening..anak anak mana dengar cakap dah..dah teruja sangat...

Lain kali kena kerap bawa bercuti ni daddy..baru anak naka tak jakun sangat.



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

9 comments:

Lyn Yusoff said...

alahaiiii teringat masa pergi pulau pangkor 3 4 hn lepas..
best sgt2...

luvelymummy said...

blom ada kesempatan nak ke sini.. :(

aTieYusof Family said...

Bestnya ke Pangkor ye? selamat bercuti2.. seronok tgk anak2 tu..apa pun tang naik van tu hati2 ye..risau kan anak2 tgh lasak...

ammi said...

alolololo..seronoknya anak2 dapat jalan..sian anak me tak pegi mana2 pun

izan mama mia said...

naik van pink..hahaha..mmg laju... seriau masa naik turun bukit jalan pun sempit kan..

izan mama mia said...

naik van pink..hahaha..mmg laju... seriau masa naik turun bukit jalan pun sempit kan..

Nafira usof said...

bape harga sewa 1 van tuh yer? hehehe

syawalsimpsons said...

lama sungguh tak sampai pangkor ni

Zura@Iwan said...

dorang teruja la tu ziela..
tmpt baru..
len kali cuti2 lg ye..