Seminar @Kelab Tasik Cyberjaya


Sejak ke kat sini 6 bulan yang lalu..ini kira 1st time mummy g seminar/kursus

Sian kan?

Tak jauh pun.... Kat area Cyberjaya juga...

Kursus 2 hari dari 9am to 5pm

Kursus ni mummy joint dengan officemate Jurina..so adalah geng kan

Jurina & Ziela

Gemuknya la hai pipi tu...semakin berisi nampak

 Menu breakfast masa 2day

Sedap gak..

Nampak tak kat belakang tu? yg tengah2 tu..

Roti lapis chesse goreng telur...sedap tau..

 Ni menu untuk lunch 2nd day

Lauknyer sedap2 belaka..ini ayam masak apa ntah...memang sedaplah

 Siap ada abc lagi

Abc pun best..manis & banyak isi

 Ada buah2an lagi..keropok pun ada

Semangkuk besar

So nak makan...ceduk la ikut citarasa sendiri yer

Lunch mummy

Penuh dengan luak ajer...

Kerabu mangga pun sedap...

Tapi kenapa course ni 2 hari ajer..buat hari2 pun x per...sebab makanan dia sedap2 belaka and free kan..sapa tak mau

Rupa ABC nyer

Next time kalau ada course kat sini lagi..sure mummy nak joint makan..sedap

So course dah habis..dah x dapatlah nak merasa makan makanan yg sedap2 secara free




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

16 comments:

Elyn Sani said...

Abc tu! Abc tu .... Menggiurkan betulllllll

aTieYusof Family said...

wah! smbil berkursus boleh lah menikmati makanan2 sedap2..hehe..
takpe...pipi berisi tu tandanya senang hati & bahagia..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

antara yg best time krsus ialah makan minumnya..huhu

Kakzakie said...

Biasalah Zie bila kursus mesti makan sedap kan:)

Pipi montel bagus lambat tua tau hihi...

::NureeN:: said...

nyum4x.. sedapnyerrr

izan mama mia said...

bestnyer g kursus..mkn sedap je

Shibam Jelita said...

gemuk lawa takpe, ehhhh, muahaha

Zura@Iwan said...

kalau kursus yg sedia mkn ni best la..
mkn sedap2 plak tu..
sapa tk mau kan..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sis pm kat fb yui dlu ya sbb yui taktau apa fb sis.. terus je pm sbb pm leh public..

https://www.facebook.com/nushanuyui

luvelymummy said...

untung arrr gi kursus, makan sedap... heheheeee

Lyn Yusoff said...

ABC tu menganyam uolsss.. hehehe

Masya said...

tengok pun dah mengiurkan huhuhuhu...

lizz said...

salam...bestnyer berseminar...
tambah2 biler2 ader makan2 sedap...
abc tu sedapnyer...

aTieYusof Family said...

Singgah Rabu..:)

EZAN IDMA said...

kalau kursus time makan la paling ditunggu2 haha

Lily@MamaZaraZareef said...

Bila ada seminar..part mkn mmg meriah kan..hehe..nway, terujanye tgk abc tuh..lame dh x mkn abc..>_<