Slim dan Cantik dengan Shaklee






Slim dengan Shaklee


Dalam Shaklee ada 3 cara untuk slim iaitu Bakar, Buang & Bina

Bakar 
* Bakar itu berfungsi sebagai pemecah lemak dan pembakar lemak dan kolestrol...

Product yg diperlukan... 
Lechitin @ Omega Guard (Boleh pilih)

Buang
* Membuang lemak dan toks dalam badan selepas proses pembakaran dalam badan..

# Produk yg disyorkan ialah Alfafa/Herb Lax

Bina
* Membina oto dan mengelakkan kulit menggelebeh

# Product yang di syorkan : Cinch/Soy 
protin (ESP)


Sebelum kita nak memulakan proses menurunkan berat badan, dengan apa cara sekali pun... Detox perlu dilakukan terlebih dahulu... Kenapa? Detox adalah proses untuk membersihkan usus kita daripada segala toksik, lemak dan lendir yg melekatkan disekitar usus kita melalui cara pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih..barulah badan kita dapat menyerap segala nutrien dengan lebih berkesan secara optimum

Selepas Detox barulah kita pecahkan lemak2 yg terkumpul dengan mengambil lechitin or omega guard... Lecihin dinamakan pengemulsi semulajadi. ini adalah kerana Lechitin mempunya kesan melekat pada lemak dimana ia membuatkan lemak itu terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran.

Selepas dah pecahkan lemak dan membuangnya.. barulah kita membina otot dengan protien. Protien sanat diperlukan utk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu akan dan menjaga otot bebas lemak.

So kalau anda ingin cantik dan menarik dengan Shaklee... boleh dapatkan set pelangsingan anda dengan menghubungi 017 253 5848 hari ini dengan tawaran yang istimewa... cepat sebelum terlambat





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

aTieYusof Family said...

Bagus produk Shaklee ni kan.. famous skrg... nti nak intai2 juga lah...:)

Lynn Hamzah said...

good produk dan yang paling penting boleh menjana income bersama shaklee...