Roti bercheese goreng bertelur


Nama macam kelakar kan?

Ciptaan sendiri yer...tapi idea tiru orang...boleh gitu?

Ini gara gara makan kat tempat seminar tu lah

Sedap..so balik try buat sendiri lah...

Kebetulan..daddy pun kalau keje malam...memang dia nak makan yg light2 ajer..x nak nasi katanya..so kita ciptakan satu resepi baru untuk daddy

 Rupa yang tak berapa nak menarik

Close up sikit

Sedap gak..tapi kena cuba buat lagi & buat experiment untuk tambah bahan2 lain lagi bagi rasa hilang muak cheese kat dalam tu

Tapi memang sedap pun




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

mama tisya said...

sedapnye

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, ermmm sedapnyerr..

Fiza Rahman said...

Blh try ni ☺☺

syawalsimpsons said...

boleh try buat kat umah ni

SYANI said...

Immediately terasa lapar la pulak...

Amanda Suria said...

macam senang jer..if letak chicken slice pun sedap tu kan...

Lily@MamaZaraZareef said...

nmpak cam menarik jek ni..=)

Elyn Sani said...

Nyums!! Nak try la..

Zura@Iwan said...

cer la ceta cm mn buat dia ziela? hhehe..

Masya said...

sedappp.. tp x blh lah makan selalu huhuhuhu