Gym kat office


Semangat tu nak exercise...tapi tak tau berjaya ke tak

Bukannyer apa..malas tu lebih dari nak 

Ni kat office ada gym..free untuk kami...tapi tak pernah pun mummy g joint.. hua hua

Tiba tiba ada new staff..so the geng bawa kami buat lawatan ke gym..kot kot ada yg nak gym bila balik or awal pagi kan..

Jom tengok

Cuba nak cycling..

Semangat yang penting..tapi boleh plak kan nak excersie sambil senyum2..boleh ker 

Tak besar sangat..tapi bolehlah untuk buat aktiviti sikit sikit tu daripada tak ada kan

Tapi masalahya gym ni bercampur dengan lelaki perempuan

Sempat yer...semua pakai dok try 

And the geng

Dari tadi kat situ ajer 

DOk merancang nak g gym awal pagi...means..dtg awal2 dalam pukul 7am mcm tu...

Then boleh lah exercise dalam 1/2 ker 1 hour kan...

tapi mcm tidak ajer..memanjang sampai office dah 830 mcm mana nak g gym...

Agak agaklah..bila lah boleh start....sebab biasanya kalau pagi tak ramai orang datang..kalau petang ramai lelaki ajer yg monopoli..so seganlah kan



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

7 comments:

NM03 said...

kat kampung pengantin uols. tau tak sepital colombia setapak? ha... bangunan sebelah sepital tu la. mengadap jalan setapak tu nampak pelita, dia belakang pelita

syawalsimpsons said...

wahhh semangat gym ni..

Nafira usof said...

wahhhh.. untung lah cam nih.. semua slim2 lah staff kat sini..:)

msredcheesecake said...

bagusnya ofis ada gym... tapi kalau campur malu la kan

Zura@Iwan said...

untungnya ada gym kt opis ziela
bleh la free2 bergym kan..hikss

Lynn Hamzah said...

syok tu kat office ada gym...x yah nak gie gym kat luar...

Myra Jay said...

Untongla ada gym kt opis.. tp rula bila laki je monopoli jadi segan la kan