Makanan Arab kami


Sebelum kerja kat Cyberjaya ni... mummy mana pernah teringin nak makan nasi arab..banyak kali gak daddy ajak g makan..tapi tak terasa di tekak pun

Dulu masa mula2 joint kat sini..member office ajak makan nasi arab..ikut ajerlah sebab orang barukan....tapi bila dah makan...

Eh! eh! ...sedap lah..

Dan dan tu la..balik kerja terus bawa daddy plak try makan

Makan kat Saba Restaurant, Cyberjaya

Lepas tu asyik ke sini ajer makan..siap bawa tok mi.maksu, mama, oni lagi mai makan...

Ini yg latest g makan...g makan anak beranak ajer..sebab mummy daddy teringin nak makan lagi nasi arab ni




Nama tak ingat

Ok gak..roti ni makan dengan honey...

Harith Hafiey suka gak..tp mummy kurang sikit...sebab berminyak kan..walaupun olive oil..tpi x boleh nak masuk sangat






Mandhi Chicken..

Ini yang sedap...nampak ayam mcm kecik kan? tapi tak gak

Ini 1/2 chicken...


memang cukuplah kami 5 beranak..tp kali ni mcm x berapa nak cukup plak kata daddy..mungkin lama x maka kot

Dal

Ini pun daddy suka makan...mummy kurang..

Air buah banyak yg habis..so kami order ini ajer

Mula mula 3 tin... tapi tambah lagi 2 tin air tin ni..tak cukup

Nanti bila bila kita teringin..boleh datang lagi...

Dah try kat restoran lain..mcm tak sedap ajer..mcm tak puas ajer...

Kat sini gak yg sedap

***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


7 comments:

syawalsimpsons said...

sue penah makan sekali kat saba ni...potion die banyak kan...boleh makan sepinggan dua org kan

Masya said...

popular kedai ni .. ramai yg makan mesti kata sedap.. x pernah makan lg kat sini.. jd x berani komen hihihihi

Sidratul Muntaha said...

so far yang sedap mgm kat saba
tpi yg less kalori rasanya byk kat damansara shah alam n gombak lately..

Zura@Iwan said...

tk penah lg mkn mknan Arab
mcm sedap je tu ziela..

AnneRaini said...

saya suka gak nasi arab saba..mmg sedap.

Lynn Hamzah said...

ramai yang cakap sedap tapi husband lynn x berkenan...huhuhu...jd memang x leh le nak ajak dia...

Myra Jay said...

Cantik plak dekorasi roti tu sayang nk mkn..
klau nk bli rempah nasi arab roger je sekotak rm15..hehee