Yoko Yoko



Ubat penting untuk ada dalam beg

Selalu sangat kena angin..so simpan..bawa ajer kemana mana..sampai dah tak ada rupa dah.... tak per..janji ada isi kan

Pernah jadi bahan mainan untuk anak2....

Bagus ni untuk sapu2 kat tempat yg sakit akibat angin..

Kejap ajer akan kentut & keluar angin sendawa tu..lepas tu memang lega



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

Kakzakie said...

Oh ye Zie? Kakak nak belilah satu masuk dlm handbag macam Zie. Good idea ni.

ietams said...

memang selesa jadinya kalau guna ammeltz yoko² ni..
nak² bila sakit leher yang sebab tido salah landing/bantal tu...selesa terus lepas sapu ammeltz ni

LadyBird said...

Ldy xpernh gune.. ia panas x ek..

adzairdawati makdara said...

mmg sgt best yoko yoko ni

Fiza Rahman said...

Owh...baru tahu. Berangin juga badan ni.

::NureeN:: said...

ada jgk spare dlm bag b4 ni tp tudung x kejap dh tumpah abes.. huhu

Rinna said...

Mmg bagus kalau simpan dlm bag bila perlu kan..kdg2 tak tentu beranginnya.. :)

izan mama mia said...

mmg best..sejak ada anak..badan asyik masuk angin jer

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak guna ni..

Zura@Iwan said...

ooo bleh ye utk angin
zura dl yoko2 ni guna masa sport
sbb dl kn bersukan..
kdg2 lenguh kt betis..sapu la..