Pulau Pangkor kami


Percutian yg tak dirancang...

Asalnya nak balik Penang..tapi tak kesampaian

So jalan2 ajer..tapi dalam kereta memang standby beg baju untuk semua orang..kot kot nak singgah mana mana senang nanti..

Distinasi pertama kami ke Hot Spring Sungai Klah..tapi ya ampun.. ramainya umat..penuh kereta sampai parking kat luar..banyak rombongan yg datang dengan bus sekolah..so tak jadilah kami nak masuk...dah tau..sure bersesak dalam tu nanti

So daddy tanya mummy..nak g mana? so ..tiba tiba rancangan gila datang?

Pangkor Jom?



Dalam bot nak ke pangkor

Hafiey bersungguh cerita seronok naik bot..nampak air tinggi kat tingkap.. Harith sibuk nak peace dengan abang Haziq...

1st bercuti jauh dengan anak anak ni..

Seronoklah...sebab anak anak dah besarkan..dah faham sikit sikit..

Hafiey yang happy dengan mummy

Oh..comelnya Hafiey...huduhnya mummy...


Harith dengan daddy...

Ini memang anak daddy ni...
Haziq & Hafiey..memang berebut nak duduk kat tingkap

Nak tengok ombak...tapi tingkat punya tinted tak bagus.. tak nampak permandangan pun..anak anak pun cepat bosan..tak puas tengok..

Wajah Happy Haziq..

Manisnyer senyuman Haziq

Mummy bersama anak anak...Tapi abang Haziq tak clear la

Silau dari belakang...

Harith geng dengan daddy nampak..bukan main lagi suka

Perjalanan yg best... dalam fery pun tak ramai orang...

Macam buka hari bercuti ajer tapi....



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah best jalan2..

akak ni link fb yui..cuba pm yui dlu sbb yui taktau fb akk =)

https://www.facebook.com/nushanuyui

Myra Jay said...

Okla dalam feri tak ramai orang.. senang nak begerak, anak2 pun happy :D

izan mama mia said...

kalau yg dirancang tu yg best tu..g pangkor feri tak ramai org lg best

Zura@Iwan said...

pgkor tk ramai dtg bcuti kot ye ziela?
tp lgkawi mmg ramai rasanya...
best tul..
last minute plan?
ada hotel gk ke ziela?

Sha Purple said...

Dalam perancangan nak ke pangkor jugak dengan family mertua. nanti update lagi tau dear..hee =)

Rizziela said...

Nuyui, jap akk pm

Myra, memang best..tp macam cuak plak..naper x ramai ni

Izan, selalu buat peragai mcm ni..main redah ajer..

ZUra, nampak ajer x ramai..tp hotel semua penuh

Sha_ Purple..ok..nantikan :D

Cik Puan Rara said...

amboiii sonoknya komeeee.hehehe

Elyn Sani said...

Sesekali buat keje gile camni syiok gak!!

aTieYusof Family said...

Pernah naik feri ke Pangkor suatu ketika dulu..
happy je kan budak2 ni..hihi..

Nafira usof said...

waahhh.. best lah x ramai org dlm feri.. senang sket nak posing banyak2.. hehehe