Yuran untuk Tadika 2014



Peningnya nak fikir mana nak hantar Haziq untuk next year

Kalau ikutkan hati mummy, memang tak mau bagi Haziq sekolah kat sekolah yang sama..bukan sebab sekolah tak bagus..tapi tak nak Haziq bosan sekolah yg sama  setiap tahun

Tapi kalau dah bukan rezeki Haziq untuk sekolah kat sekolah yg lain..maka terpaksa gak lah untuk kesekolah yg sama..

Insyallah..mummy nak cuba yg sebaik mungkin untuk tempatkan Haziq kat sekolah yg lain untuk next year

Yuran untuk Genius Aulad

Monthly rasanya mummy boleh bayar..tapi nak bayar untuk registration plak bermasalah...simpanan untuk registration tu mummy dah guna untuk masalah yg tak terjangka... huhuhuhu...

Tapi tak per..kalau tak dapat masuk January, mummy usahakan untuk masuk pengal ke 2 Insyallah

Bukan apa...modul & selibus mcm menarik perhatian mummy...

Mungkin mummy boleh servey2 lg mana mana tadika yg lebih kurang bagus mcm GA ni...ada lagi...mungkin mummy tak tau...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

7 comments:

Zura@Iwan said...

tadika GA ni ok tk ziela?
kt sungai petani ada branch dia

kalau ada rezeki duk sp bleh hntr irfan kt sn..

brp byran dia ziela?
tk clear la

Elyn Sani said...

Bule thn gak yuran dia ek! Wafiq nye sebaik bleh byr 2x. Kalau idak mmg tersedak gak nk byr selepuk. Demi anak kan.... Pejam mata je la bayar.

izan mama mia said...

saya br nak masukkan mia ke tadika thn dpn..yurannya amboi... kuss semangat..ehe

Just said...

registration fee tak leh byr 2x ke? anak2 i, i byr 2x. next yr, 2 org anak tadika. huhuhu..

Rizziela said...

Zura, kalau yg kat sini memang ok ..silibus pun memang menarik..x tahan yuran ajerlah..

Elyn, tu la pasal.... Wafiq sekolah tadika kat mana? x boleh bayar ansuran tu yg masalah....Mgkn nak hantar ke Little Tots Excel kot..yuran blh bayar 3x...x la sakit sangat

Izan, buntang biji mata kan?

aTieYusof Family said...

Pa'e baru nak masuk 4 tahun..tgh fikir2 jg nak sekolahkan dia ke tak thn dpn.. cuma kat sana byk pilihan tadika..sini mmg kurang lah..huh:(

Nafira usof said...

haah kan~ yuran pendaftaran rasanye boleh bayar banyak kali. tapi kena bincang dengan pihak tadika lah~

anak zura si Anis tuh masa 5 tahun hantar tadika kemas. 6 tahun hantar pra sekolah. ikut kemampuan mamapapa dia jer.. hehehehe.