Geng Pakcik


Dulu masa Harith Kecik2...pakcik x berapa suka sangat dengan handsome ni..

Reason?

Kuat nagis...suka nak melekat dengan mummy ajer...

Semua pun x suka sangat..lebih suka Hafiey yg friendly and suka senyum

Tapi sekang?????

Geng Pak cik tu

Mana ada pakcik..kat situ lah dia ikut...

SIap ajak pakcik naik motor tu..pakcik pun rajin layan..lagilah suka

Yang berdua ni kurang

Sebab pakcik suka mengusik..

Hafiey lagi tak suka..sebab pakcik nak ambil lori dia..

Peminat lori tau Hafiey ni


Memang ada iras2 Harith dengan Pakcik

Tapi Harith jauh lebih handsome dari pakcik

Buatlah mcm2 pun dia tak kisah..tpi yg buat tu mestilah pakcik...kalau orang lain..sura dia marah dah...terutama maksu...cukup lah dia anti..tak tau naper

Tapi bila nak naik kereta..nak naik kete cu..

Hafiey pun sama..peminat maksu dia..pelik betul



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***




6 comments:

Lynn Hamzah said...

hihihih...comfirm jadi kesayangan pakcik nanti...

Cik Puan Rara said...

kalau dpt naik moto mmg suka sgt.hehehe

aTieYusof Family said...

Geng pakcik! memang ngam depa..hehe..anak sy pun rapat dgn pakcik2 nya...:)

Amanda Suria said...

dalam family or dikalangan pakcik makcik confirm dia pilih sorang yang dia paling sayang sebab rajin melayan...Dania x leh dekat ngan Acu...tp sgt rapat ngan Mak Teh...

LYAfrina said...

hihi..manja dgn pak cik ni...
maybe pakcik dia tu rajin melayan dia..

nk naik kete cu, mesti sbb kete mak cu best kot.. or mak cu suka bwk jln2..pastu beli sesuatu tuk dia org

Zura@Iwan said...

sll cm tu kan bdk2..
kecik2 tk brpa mau..
bila bsr melekat jek..hehe