Si pinky mummy


Ini kes hari Jumaat lepas ni

Mummy ambil time off untuk bawa Oni pergi HUKM. Atok kena admitted kat hospital plak sebab sesak nafas..so memang kebetulan atuk ayah pun cuti...mummy pun bawa kan la...nak tunggu daddy memang x boleh..daddy kan keje..

Tiga hero ni berbaju Melayu di hari Jumaat...untuk baju tido sebenarnya

Adoi la...bukan senang nak handle anak anak withour daddy...penat sangat 

Upah makanan untuk bagi duduk diam

Mula mula aja duduk senyap...lepas tu..memang tak menahan la...

bawa turun bawah..beli makanan jajan...Haziq & Hafiey ambil Kit Kat...Harith plak ambil coco crunch Milo tu...

Nasib baik semua makan habis...kalau tak rugi ajerlah..sebab kat situ mahal sikit harganya


Bersungguh betul budak budak handsome ni makan jajan

Ini dipaksa duduk kat dinding..jangan dok berlari sangat..pening atuk tengok cucu cucunya berlari sakan..dah la batuk2 lagi si Haziq tu



Ni pagi sabtunyer plak..

Kiranya lepas balik dari hospital...tido..dah pagi bangun ada idea nak buat speggeti plak

Senang ajer..

Berselera betul anak anak makan

senang keje mummy..lapik dengan paper ajer..senang...lepas  makan..sepah2 buang ajer paper tu...tak payah nak basuh basuh dah..hihi..malas betul kan mumy ni

Anak anak bangun2 tido..dipaksa  makan..bukan apa..kalau x paksa..kang tak makan lah anak anak..asyik nak main ajer



Sambil makan pun nak main main

Kena marah baru bersungguh sungguh makan

Tapi sayangnya..semua makan tak habis..

So mummy simpan dulu atas meja...lepas sejam...semua pakat minta nak makan mi lagi...habis plak...sampai tak cukup..mungkin tadi awal sangat makan..selera belum datang..dah lapar ..baru habis speggeti tu...



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Zura@Iwan said...

smoga Oni cpt sembuh..

selera dorang mkn..
tu pon lps kena marah ye..
bdk2 ni..byk main kan dr mkn..
mcm irfan la..